NB I B: Balassagyarmat–BKV Előre 1–1

BALÁS RÓBERTBALÁS RÓBERT
Vágólapra másolva!
2004.04.10. 21:27
Címkék

SÁRGA LAP
Palaticzky (buktatta Török Sándort) a 44., Jakab (felvágta Ivitzet) a 77. percben
SZÖGLETARÁNY: 3:6 (2:4)

16. perc: Ivitz a jobbösszekötő helyén ügyesen tisztára játszotta magát, majd 14 méterről a jobb felső sarokba lőtte a labdát. 1–0
67. perc: Gyors támadás végén az egyedül hagyott Károlyi középről, nyolc méterről a kapu bal oldalába helyezte a labdát. 1–1

Az első percekben a vendégek léptek fel támadólag, de csak szögletekig jutottak, majd a házigazdák fokozatosan átvették az irányítást, és néhány ígéretes akció után Ivitz Zoltán látványos góllal szerzett vezetést a hazaiaknak. A folytatásban változatos játékot láthatott a közönség. A 26. percben Simon Attila egyenlíthetett volna, de közeli lövésébe Szabó I Csaba jó érzékkel belevetődött. Négy perc múlva a túloldalon Palaticzky Szabolcs 25 méterről leadott bombalövése után Szentpéteri Viktor látványos vetődéssel ütötte ki a labdát a jobb felső sarok elől. A szünet után támadásba lendültek a közlekedésiek, de az 55. percben Csopaki István 25 méterről meglőtt labdája a jobb kapufán csattant. A 66. percben Károlyi Róbert öt méterről fejjel célozta meg a bal sarkot, de Szabó I Csaba látványos vetődéssel ütötte ki a labdát. Egy perc múlva viszont góllá érett a vendégek fölénye, Károlyi Róbert szép támadás végén egyenlített. A hátralévő időben mindkét csapat szerette volna eldönteni a mérkőzést, de a támadásokban már egyik oldalon sem volt átütőerő, így maradt az igazságos pontosztozkodás.

Mestermérleg:
Kis Károly:
– Magas színvonalú játékvezetés mellett a kényszerű cserék után már képtelenek voltunk olyan szinten játszani, amely elég lett volna a győzelem kiharcolásához.
Krecska János: – Annak ellenére, hogy hat játékosomat nélkülöznöm kellett, győzelmi esélyt szalasztottunk el, így az egy ponttal nem lehetek teljesen elégedett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik