NB I B: Dabas FC-REAC 1-1

A mérkőzésről tudósított: TÖRÔCSIK BÉLAA mérkőzésről tudósított: TÖRÔCSIK BÉLA
Vágólapra másolva!
2003.11.23. 20:14
Címkék
SÁRGA LAP
Pomper (reklamálásért) a 87., Palásthy (Schranz gáncsolásáért) a 89. percben

SZÖGLETARÁNY: 8:7 (4:4)
15. perc: Illyés nagyot hibázott, egy bal oldali szögletrúgás után kiejtette kezéből a labdát, pontosan Havrán elé, aki két méterről a kapu közepébe gurított. 0–1
26. perc: Ismét szögletrúgás után született a gól. Schranz ívelte balról a labdát, Dunai pedig három lépésről a kapuba fejelte azt. 1–1
Könnyed játszadozással teltek a találkozó első percei. A csapatok főként pontrúgásokból veszélyeztettek, nem csoda, hogy mindkét gól szöglet után született. Apró tüskék borzolták a kedélyeket, pozíciós játék volt a két tizenhatos között, a kapuk ekkor már nemigen kerültek veszélybe. A fordulást követő negyedórában is folytatódott az, ami az első félidőben. A hazaiak próbáltak iramot diktálni, enyhe mezőnyfölénybe kerültek, a helyzetek kidolgozásával azonban ők is adósak maradtak. A kontrák lehetőségeivel éltek a vendégek, többször is létszámfölényes támadásokat vezethettek, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, így nem jutottak el gólhelyzetig. A hajrára felpörögtek a csapatok, élvezetes csata alakult ki a győztes találatért, ami végül is nem született meg, mégpedig azért, mert az utolsó pillanatban Filó Tamás kétméteres lövése után a jobb kapufáról pattant ki a labda.

Mestermérleg
Horváth Pál:
– A vendégek szinte gólhelyzet nélkül vettek el tőlünk két pontot. Jó mérkőzést láthatott a közönség, úgy érzem, Dabas városának szüksége van erre a csapatra.
Mészöly Géza: – Szervezetten, jó játékkal kezdtünk, ezzel megleptük a Dabast. A második félidőben három óriási lehetőségünk volt a gólszerzésre, igaz, a hazaiaknak is volt helyzetük, így igazságos a döntetlen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik