NB I B: Balassagyarmat–Pápa 0–1

BALÁS RÓBERTBALÁS RÓBERT
Vágólapra másolva!
2003.11.01. 22:43
Címkék
SÁRGA LAP
Mohácsi (buktatta Stevicát) a 30., Bardi (felvágta Gombost) a 64., Fonnyadt (földre vitte Szabadost) a 66., Kvasz (túlzott gólörömért) a 69., Palaticzky (buktatta Lászkát) a 89. percben
SZÖGLETARÁNY: 12:2 (2:1)
69. perc: Stevica remek átadásával Kvasz lépett ki a jobbösszekötő helyén, majd 16 méterről laposan a hosszú sarokba vágta a labdát. 0–1

Némi meglepetésre a vendégek kezdtek nagyobb lendülettel, és már a második percben gólt szerezhettek volna, de Kvasz Krisztián 14 méterről leadott lövését Szabó I Csaba nagy bravúrral hárította a bal alsó sarok elől. Kisvártatva Germán Ferenc került tiszta helyzetbe, de labdáját a hazai kapus ezúttal is remek mozdulattal hárította, majd a kipattanó labdát Jáger Sándor 15 méterről az üres kapu fölé emelte. Lassanként a gyarmatiak is magukhoz tértek, de ezzel csak annyit értek el, hogy attól kezdve kiegyenlített mezőnyjátékot láthatott a közönség, a kapuk azonban alig-alig forogtak veszélyben.
A szünet után ismét a pápaiak kezdtek élénkebben, de az 50. percben Jáger Sándor 22 méterről, középről meglőtt labdáját a hazai hálóőr látványos vetődés után ütötte ki a jobb sarok elől. Később ismét lendületbe jött a gyarmati csapat, de az első veszélyes lövést csak a 63. percben küldte kapura Palaticzky Szabolcs, ám a labdát Szép Tamás a nevéhez méltó mozdulattal hárította a jobb sarok elől. A túloldalon viszont gyors ellentámadás végén Kvasz Krisztián erőteljes lövésével a vendégek jutottak vezetéshez. Ezután elkeseredetten támadtak a házigazdák, Szatmári János erős távoli lövése alaposan megtornáztatta a pápai kapust, majd a gyarmatiak egymás után ívelték be a szögleteket a vendégek kapuja elé, de a hazai támadók képtelenek voltak feltörni a vendégek sziklaszilárd védelmét.

Mestermérleg
Kis Károly:
– Gratulálok a pápaiaknak!
Szabó András: – Az első félidőben jól játszottunk, a szünet után pedig gólt rúgtunk. Gratulálok a játékosaimnak, nagyon jól küzdöttek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik