Békéscsaba: Prágából is várnak játékost

J. P.J. P.
Vágólapra másolva!
2003.06.28. 22:09
Címkék
Két hete kezdte a felkészülést a Békéscsabai Előre FC, és szombaton már tesztmérkőzést játszott. Eredetileg úgy volt, hogy a csabaiak utaznak a Dabas otthonába, de végül mégis az NB I B újonca szállt buszra, de mert a Kórház utcai pálya játékterének egy részét a napokban gyeptéglázták, a lila-fehérek Újkígyósra vitték a meccset.
A héten Supka Attila, a Békéscsaba vezetőedzője tesztelte a szlovák Bellán Norbertet, de a kapus teljesítménye nem volt igazán meggyőző. Az egykori ferencvárosi és kispesti Kovács Bélával már elégedettebb volt a csabai tréner, és bár Kovács visszautazott a fővárosba, vele folytatják a tárgyalásokat. A hét második felében újabb labdarúgók érkeztek próbajátékra. A szolnoki Müller Krisztián a Dabas ellen pályára is lépett, csakúgy, mint a horvát első osztály bronzérmesétől, az NK Vartekstől érkezett 28 esztendős kapus, Ivan Simonic, és a nyíregyházi Bábik Tibor. Hétfőn újabb labdarúgók érkeznek próbajátékra, a Slavia Prahából várnak egy kapust és egy középpályást.Békéscsabai Előre FC–Dabas 3–1 (1–0)
Újkígyós, 200 néző. V: Valach
BÉKÉSCSABA: Simonic – Schindler, Grujics, Kanda, Udvari – Szeverényi (Müller), Bábik, Megyesi (Bánföldi), Vincze Z. – Tóth Gy., Hoffmann
DABAS: Szatmári – Róza, Galaschek, Ócsai, Cseri – Pánczél (Semsei), Zabundu (Kaldenecker), Schrancz, Funk – Takács (Zacsovics), Dunai (Budai)
G: Hoffmann (2), Bánföldi, ill. Semsei (11-esből)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik