Báder Márton a cseh Prostejov csapatában folytatja pályafutását

Vágólapra másolva!
2008.03.11. 11:43
Báder Márton mindössze egy hónapig élte a csapatnélküli játékosok életét, miután sikerült megegyeznie új munkaadójával, a cseh Prostejovval. A 27 éves játékos, aki február elején hagyta el a görög Panellinioszt, hétfőtől már új állomáshelyén bizonyíthatja, hogy helye van egy európai élcsapatban.
Báder Márton cseh csapatában bizonyíthat
Fotó: Meggyesi Bálint
Báder Márton cseh csapatában bizonyíthat
Báder Márton cseh csapatában bizonyíthat
Fotó: Meggyesi Bálint
Báder Márton cseh csapatában bizonyíthat
A 212 centiméteres Báder Márton az utóbbi időben nem igazán tudta tudása legjavát nyújtani. Ebben nagy szerepet játszott deréksérülése. A cseh csapat orvosai most ugyan mindent rendben találtak nála, de a játékos a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy még mindig érzi a derekát. Ugyanakkor bízik benne, hogy ezzel együtt bírni fogja a heti kétmeccses terhelést.

A center új csapata a második legerősebb a cseh bajnokságban, így célja az előtte álló Nymburk megelőzése és ezzel együtt a bajnoki cím megszerzése.

„Előreláthatólag sok időm nem lesz a városnézésre, mert hétfő este már edzésen veszek részt, aztán kedden jöhet a bemutatkozó mérkőzésem a BC Kolin ellen. Bízom benne, hogy jól sikerül az idény hátralévő része, és akkor a nyáron ismét európai élgárdához szerződhetek.”- nyilatkozta a játékos a Nemzeti Sportnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik