Edző és vezér nélkül nehéz

I. SZ., K. Zs.I. SZ., K. Zs.
Vágólapra másolva!
2005.02.01. 22:44
Címkék
Oly meglepően jól teljesít a Seattle (30, 13) ebben az évadban, hogy az utóbbi években rendre bajnokesélyesnek számító San Antoniót például kettőből kétszer megtréfálta.
A legutóbbi játéknapon jött el az ideje a harmadik randevúnak, amelyről sajnálatos módon két hazai kulcsember is lemaradt: az édesanyját gyászoló Nate McMillan vezetőedző helyett segédje, Dwane Casey instruálta a csapatot, amelyben nem lehetett ott az influenzás Ray Allen. Nélkülük nem nagyon ment a Sonicsnak.
Az idényben először meccset mulasztó pontgyáros távollétében a Spursnek nem volt más dolga, mint állandóan szemmel tartani Rashard Lewist. A csatár kilenc pontja arról tanúskodik: sikerült. A texasiak "nagy hármasában" ezúttal Manu Ginóbili vitte a prímet 23 ponttal, de Tim Duncan (21 pont, 10 lepattanó) és Tony Parker (17, 10 - utóbbi idénycsúcs) is dupla dupláig jutott. A Spurs (37, 10) orrhosszal ismét megelőzte a Phoenixet (36, 10) a mezőny élén.
Ami a többi arénát illeti! Allen Iverson három meccs után viszszatért, ám a Sixers győzelmét jelentő kosarat nem ő, hanem az öt triplát hintő Kyle Korver szerezte 6.5 másodperccel a vége előtt - dobása a Pacers sorozatban ötödik kudarcát eredményezte; az atlantai Antoine Walker győztes kosara még később, 2.3 másodperccel a végső dudaszó előtt született; Jon Barry utolsó negyedbeli 15 pontja nagyon kellett a Houstonnak Bostonban; végül egy lesújtó hír a New York híveinek: a nemrégiben edzőt váltó Knicks kikapott a Clipperstől is, és 2, 13-as januári mérlegével 59 éves története legrosszabb hónapját zárta.

Szavazás

Ki volt az alapszakasz legértékesebb játékosa (MVP)?

Írja be az itt látható számot!
---- N ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik