nemzetisport.hu 2021.05.18 09:52 Frissítve: 2021.05.20 21:09

Valter Attila és a rózsaszín csoda – Söprögető Kocsi

Annyi minden történt, hogy több mint dupla olyan hosszú lett az adás, mint általában. Láttuk-e már az év sportpillanatát? Lehet-e még feljebb Valter Attilának a jövőben? Szakasz vagy összetett neki a cél a verseny második felén? És lesz-e ellenfele Egan Bernalnak? Miért volt ez minden idők legjobb Tour de Hongrie-ja, illetve hogyan lehetne még jobbá tenni? Ezek a kérdések is felmerültek a Söprögető Kocsi legújabb adásában. (X)

 

 

A Söprögető Kocsi állandó résztvevője Székely Dávid, aki az M4 Sport csatornaigazgatójaként is elhívatott a hazai kerékpársport népszerűsítésében, röviden a csatorna céljairól is beszélt a podcast-felvételt követően.  

„Az M4 Sport számára fontos a hazai országúti kerékpársport minél szélesebb körű népszerűsítése, ezért az indulásától kezdve közvetíti a csatorna a Tour de Hongrie-t. Az idén arra jutottunk, hogy minőségben is magasabb szintre helyezzük a közvetítést. A TdH közéleti esemény is a verseny mellett és közszolgálati csatornaként kötelességünk ezt az oldalát is bemutatni. Több, mint egy verseny, az ország nevezetességeit és tájait is megmutatjuk a nézőknek. Annak külön örülünk, hogy a verseny évről évre magasabb színvonalú lett. Ezt minden részletről kijelenthetjük, a szervezés, az induló csapatok, az útvonal és úgy gondolom, hogy a közvetítés szempontjából is. Végtelenül büszkék vagyunk arra, hogy tavaly megmutattuk Valter Attila győzelmét és ezzel a rózsaszín trikóig vezető útjának egy fontos állomását. Azoknak a magyar országúti-kerékpárversenyzőknek is lehetőséget adunk, hogy egy ország ismerje meg őket, akiknek egy nemzetközi körversenyen való indulás az álmuk. A Söprögető Kocsi podcast is túl van már az ötvenedik adáson. Nagyon örülünk annak, hogy ma olyan témákról beszélhetünk, mint Valter Attila szereplése, vagy a remekül sikerült Tour de Hongrie.” 

A podcast teljes adása itt hallgatható meg!

 

2021.06.28 16:40:24

Kerékpár H. D.

Kattintson ide a verseny adatbankjának megtekintéséhez! Térkép és program egy helyen.

2021.05.31 22:57:47

Kerékpár KOHÁN GERGELY

NS-VÉLEMÉNY. Díszkivilágításba borult a Puskás Aréna, egy cukrászda Valter-süteménnyel állt elő.

2021.05.25 23:07:57

Kerékpár DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Hozzáértők szerint az, hogy Valter napokig viselhette a maglia rosát, a rózsaszín trikót, szakmai szempontból még Bodrogi egykori hőstetteit (két vb-érem, szakaszdobogó a Tour de France-on) is felülmúlja.

2021.05.18 13:31:43

Kerékpár SZABÓKY ZSOLT, KOHÁN GERGELY

Sebességek, taktikák, csapatsport. Valter Attila sikere után sokan kezdték el nézni a Girót. Ha nem ismeri a sportágat, segítünk.