nemzetisport.hu 2021.05.08 06:53 Frissítve: 2021.05.08 06:53

A két kerék bája – megjelent a Bringázás 2021

Interjúk, tippek, tanácsok, sztorik és érdekességek 84 oldalon a kerékpározás szerelmeseinek.

 

Ott van például Valter Attila. Aki az egyik legismertebb magyar bringás, jó szerződéssel, nagy tervekkel, korrekt felkészítéssel – hatalmas hajrával lett a 2020-as Tour de Hongrie győztese, és ha nem is nyer olimpiai aranyat Tokióban, elmondhatjuk, hogy megint van kiért szurkolnunk. Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a következő években a nagy körversenyeken is találkoznánk vele.

Vagy ott van Fabio Wibmer. Akinek az arca, a neve talán kevésbé ismert, mégis azt mondhatjuk, hogy nagyon sok ember látta már elképesztő mozdulatait. A trükkös osztrák bringás mindenre képes, amihez két kerék és egy kormány kell. Ha kerékpárral kell kiugrani helikopterből, vagy háztetőkön keresztül kell száguldozni, neki nem gond, a home office pedig nála mosógépen és lábasokon bringázást jelent. Aligha véletlen, hogy videóit már egymilliárdszor nézték meg.

És persze ott van Feri bá', Vilike, aztán a kigyúrt Guszti, meg a szomszéd Ili néni, azaz a sok-sok amatőr bringás, aki minden héten nyeregbe pattan: nem akar Girót nyerni, nem akar egyéni csúcsot javítani, nem akar a kerékpárjával kisszobát takarítani, de igenis büszke arra, hogy arra a kétszer fél órára is remekül érezheti magát, megfeledkezve vírusról, munkahelyi gondokról, minden napi nyűgről.

Nekik készült ez a kis kiadvány, remélve, egy-két érdekes interjúval, hasznos tippel, látványos képpel mi is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a kerékpározás még kedveltebb hobbi legyen. Keresse az újságárusoknál!

2021.05.31 22:57:47

Kerékpár KOHÁN GERGELY

NS-VÉLEMÉNY. Díszkivilágításba borult a Puskás Aréna, egy cukrászda Valter-süteménnyel állt elő.

2021.05.25 23:07:57

Kerékpár DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Hozzáértők szerint az, hogy Valter napokig viselhette a maglia rosát, a rózsaszín trikót, szakmai szempontból még Bodrogi egykori hőstetteit (két vb-érem, szakaszdobogó a Tour de France-on) is felülmúlja.

2021.05.18 13:31:43

Kerékpár SZABÓKY ZSOLT, KOHÁN GERGELY

Sebességek, taktikák, csapatsport. Valter Attila sikere után sokan kezdték el nézni a Girót. Ha nem ismeri a sportágat, segítünk.

2021.05.18 09:48:27

Kerékpár nemzetisport.hu

Láttuk-e már az év sportpillanatát? Lehet-e még feljebb Valter Attilának a jövőben? (X)