Összefoglaló, NFL 2014 Thanksgiving

2526058 25260582526058 2526058
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 15:11
Mivel Desider kollégám a helyszínen tekintette meg a Lions-Bears összecsapást, minden bizonnyal kimerítő élménybeszámolóval jelentkezik mihelyst...

Mivel Desider kollégám a helyszínen tekintette meg a Lions-Bears összecsapást, minden bizonnyal kimerítő élménybeszámolóval jelentkezik mihelyst tud, addig is érjétek be ezzel a rövidke Hálaadás napi összefoglalóval.

Chicago Bears @ Detroit Lions 17-34

Nem úgy indult a meccs, hogy ilyen sima lesz a vége, illetve de. Csak úgy tűnt a Macik győzik le az Oroszlánokat. Alshon Jeffery előbb egy tíz, majd egy hat yardos TD elkapást jegyzett, a kettő közt Matt Prater betalált 46-ról, így egy negyed után 14-3-ra a vendégek vezettek. A második negyedet nagyon megnyomták a hazaiak, Calvin Johnson két TD elkapása közt Joique Bell futott 1 yardos TD-t, a nagyszünetben már 24-14-re a Lions vezetett. Mivel a Bears offense szinte semmit nem mutatott a második félidőben, így esélyük nem volt a fordításra, Jay Cutler jól kezdett, visszaesett, ráadásul a negyedik negyedben kétszer a labdát is eladta. A Macik szezonjának ezzel vége, a Lions viszont 8-4-gyel tovább tapad a Packersre.

Philadephia Eagles @ Dallas Cowboys 33-10

Mark Sanchez úgy döntött feledteti a két évvel ezelőtti buttfumblet és ezen a Hálaadáson pozitív értelemben alkot maradandót. Rögtön az első drive végén ő maga futott 2 yardról a gólvonal mögé, majd a következő labdabirtoklásnál 27 yardos TD passzt adott az újonc Jordan Matthewsnak. A Cowboys DeMarco Murray jóvoltából 14-7-re feljött ugyan, de a félidőig hátralévő időben az Eagles remekül élt a kínálkozó lehetőségekkel és 3 mezőnygóllal tovább növelték az előnyt. A második játékrész elején Jeremy Mincey harcolt ki labdaszerzést LeSean McCoy-jal szemben, de a Philly 13-asán szerzett labdából csak FG-t értek el a hazaiak. A következő driveban McCoy 38 yardos TD-t szerzett, mellyel el is döntötte a meccset. Tony Romo nagyon rossz napot fogott ki (199 yard, 0 TD, 2 INT), így a Cowboysnak esélye sem volt. Az Eagles 9-3-mal egyedül vezeti a csoportot, a Cowboys 8-4-gyel pedig nincs PO helyen, óriási visszavágóra van kilátás december 15-én.

Seattle Seahawks @ San Francisco 49ers 19-3

A nap leginkább várt meccse, mely aztán a legkevésbé volt szórakoztató, köszönhetően az impotens hazai támadóknak, melyek legnagyobb rákfenéje Colin Kaepernick. Nem győzöm leírni, vele ez a 49ers tucatcsapat. Pedig nagyon nem az. Kaep ezúttal 121 yard, 2 INT mutatóval zárt és megint előfordult 4-5 esetben is, hogy nagyon rossz döntést hozott. Vezetésével a hazaiak kétszer mentek át a félpályán, először FG, majd INT. Richard Sherman ismét parádézott a legnagyobb rivális ellen, ahogy az egész Seahawks D# is remekelt. A vendégeknél Russell Wilson (236 yard, 1 TD) és Marshawn Lynch (104 yard) is remekül játszott, Steven Hauschka pedig 4 mezőnygólt értékesített. Ezzel a vereséggel a 49ers szerintem kiszállt a versenyből, főleg a mutatott játék miatt, míg a Seahawks tovább tapad a Cardinalsra, köztük is óriási csata várható a 16. héten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik