Összefoglaló, NFL 2014 Week 4

Vágólapra másolva!
2014.09.29. 21:09
Eltelt az alapszakasz negyede, nézzük mi történt az aktuális játékhéten. A hajtás után kiderül, hogy Smith Sr. mit művelt volt pajtásai ellen...

Eltelt az alapszakasz negyede, nézzük mi történt az aktuális játékhéten. A hajtás után kiderül, hogy Smith Sr. mit művelt volt pajtásai ellen, mire ment egymással az NFC két trónkövetelője és Watt legaktuálisabb „állatságára” is fény derül.

Giants @ Redskins 45-14 (TNF)

Eli Manning rátett egy lapáttal 3. heti teljesítményére, most négy passzolt és egy futott TD-vel vezette győzelemre az óriásokat. A védelem is kitett magáért, 6 labdát szereztek. Ebből Cousins, a hazaiak irányítója egymaga ötöt ( 4 INT, 1 fumble) veszített el, nem is csoda, hogy ilyen sima vendéggyőzelem lett a vége.

Panthers @ Ravens 10-38

A brutálisnak hitt carolinai front7 a Steelers után most a Ravens ellen sem generált semmiféle nyomást, ezt pedig Flacco könnyedén ki is használta (3TD). Ebből a három hatpontosból kettőt a Panthers által kivágott Smith Sr. kapott el, bizonyítva, korai volt őt leírni. #bosszú

Packers @ Bears 38-17

Az NFL talán leghíresebb örökrangadója ezúttal csak a szünetig, pontosabban Cutler bénázásáig volt kétesélyes. Rodgers 4 TD passzt osztott ki, ezeken Cobb és Nelson igazságosan osztozott, miközben mindketten 100 yard fölé mentek. A macik futás elleni védekezése rendben volt, de most a secondary mutatott gyenge formát. Az NFL történetében másodszor fordult elő alapszakasz meccsen, hogy egyik punter sem jutott szerephez. Mindkét csapat 2-2-vel áll és kiszámíthatatlan a szereplésük.

Bills @ Texans 17-23

Mikor 10-0-ra vezettek a vendégek a legtöbb Texans fan lelki szemei előtt már a tavalyi 2-0-ról 2-14 rémképe villant fel, de J.J. Watt és Bullock lehűtötte a kedélyeket és megfordította a meccset. Utóbbi 3 mezőnygólt is értékesített, míg Watt 10-7-es hátránynál a saját redzone vonalán szerzett labdát és meg sem állt a túlsó célterületig. Ezzel Mike Vrabel után az NFL történetének második olyan játékosa lett, aki egy éven belül szerzett támadó és int return TD-t is.

http://giant.gfycat.com/JubilantMeatyFlyinglemur.gif

Titans @ Colts 17-41

A Titans szörnyű státuszba kezd zuhanni, míg Luck a 0-2-es kezdés ellenére is magabiztos maradt, és a Jaguars után egy újabb csoport riválist intézett el 4 TD átadással. A Colts és a Texans szép kis csörtét vív majd az AFC dél első helyéért.

Lions @ Jets 24-17

Ahol a közönség egy emberként követeli Vicket a kezdőbe, ott nagy gond lehet. Márpedig New York zöld felében ez a nagy helyzet és ezt jogosan teszik tűzoltó Ed cimborái a lelátón. Amit ugyanis Gino Smith művel az NFL szinten karcsú. Na, de ne feledkezzünk meg a Lionsról sem. Az oroszlánok 3-1-gyel vezetik csoportjukat, ehhez a győzelemhez Stafford 3 TD-vel ( 2 passzolt, 1 futott) járult hozzá. Tavaly is így kezdtek, ha idén nem jön összeomlás és a védelem tartja ezt a formát, könnyen a playoffban találhatják magukat.

Dolphins @ Raiders 38-14

Carr TD átadásával még 7-0-ra vezettek a fosztogatók az idei első Wembleyben rendezendő meccsen, de ezt 38 megválaszolatlan delfin pont követte, ami egyenesen vezetett egy méretes zakóhoz. Carr ráadásul megsérült, a helyére beálló McGloin pedig dobott 2 interceptiont, szóval ez a Raiders jelenleg a Jags-szel karöltve a liga legrosszabb csapata jelenleg.

Buccaneers @ Steelers 27-24

Örök igazság, ha van minőségi pass rush, az eredménnyel is párosul. Ennek szellemében kezdett a Bucs és egy fumble után 7-0-ra majd egy Steelers 3&out után már 10-0-ra vezettek a vendégek. A Steelers ezután feltámadt és szép lassan átvette a meccs irányítását, majd a vezetést is. BigBen Brownnak kiosztott 2 TD-je után a 3. negyed közepén Millert is megtalálta az endzoneban így a hajrának egy TD előnnyel vágtak neki a kohászok. Ezt azonban végül a bátortalan támadójátéknak egy szörnyű puntnak és az alvó védelmnek köszönhetően 7 másodperccel a vége előtt sikerült elbukni. Azonban ezeknél is nagyobbat hibázott a FOX tv társaság, amely előre ivott a medve bőrére és az ominózus punt előtt nem sokkal feltüntette a Steelers mérlegét...

Jaguars @ Chargers 14-33

Biztos volt, hogy nem a Jags fogja a jó formába lendülő Chargerst megállítani, de le a kalappal a jaguárok előtt, akik a szünetig simán tartották a lépést. Bortles nem játszott rosszul, de Rivers példát mutatott neki a tökéletes játékból. (377 yard, 3TD)

Falcons @ Vikings 28-41

Sokáig felváltva szereztek pontokat a csapatok, de olyan védelemmel, mint a Falconsé volt tegnap este nem lehet meccset nyerni, még úgy sem, hogy egy darabig Ryan jól játszott. A sólymok D#-e 558 yardot engedett, ebből 241-et futva, ami siralmas. Asiata 3, a remekül bemutatkozó újonc QB, Bridgewater egy TD-t futott, feledtetve Petersont. Az egyetlen, ami árnyékot vet a hazaiak sikerére az Bridgewater kisebb bokasérülése.

Eagles @ 49ers 21-26

Az Eagles támadóegysége a negyedik negyed közepéig nem lépte át a félpályát!!! Hogy lehet, hogy mégis meccsben volt az utolsó driveig? Úgy, hogy a speciális egység és a védelem is kitett magáért. A D# végig nyomás alatt tartotta Kaepernicket ( 4 sack) és Jenkins révén 53 yardos int return TD-t szerzett míg a special team egy blokkolt punt utáni TD-vel és Sproles révén egy 82 yardos punt return TD-vel járult hozzá ahhoz, hogy a 2002-es Chiefs után ők legyenek a második csapat az NFL történetében, akik 3 nem támadó TD-t szereznek az első félidőben. Folest és társait azonban ez sem ihlette meg, szenvedtek rendesen, ami egyben dicséret a 49ers védelmének is. A hazaiaktól ki kell még emelni Gore teljesítményét és Stevie Johnson parádés TD elkapását is. Ezzel a 49ers életben tartotta a szezonját.

https://vine.co/v/OZx6PQ1z01z/embed/postcard

Saints @ Cowboys 17-38

Nálam a forduló legnagyobb meglepetése. A Cowboys ( általam is) lesajnált védelme simán leradírozta Breest és offensét a pályáról, míg a hazai támadók Romo (262 yard, 3TD) és Murray (155yard, 2TD) vezetésével tönkre verték a 2 évvel ezelőtti önmagát idéző Saints védelmet. Murray ezzel mind a négy idei meccsén szerzett TD-t és minden meccsén elérte a 100 yardos határt. M.V.P. ?!?!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik