Kína: második helyen végzett a magyar csapat a kispályás labdarúgókupán

Vágólapra másolva!
2023.06.08. 09:45
Címkék
A kantoni (kuangcsoui) magyarok labdarúgócsapata két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen végzett az 1. GBA (Greater Bay Area) Magyar Labdarúgó Kupán, amelyen négy amatőr csapat vett részt – derült ki Magyarország Kuangcsoui Főkonzulátusának közleményéből.   

 


A kantoni magyar labdarúgócsapat Magyarország Kuangcsoui Főkonzulátusának működésével egy időben jött létre 2021-ben, azóta különböző formációban több sporteseményen is részt vett az elmúlt időszakban.

A hétvégi eseményen a magyar csapat mellett külgazdasági szempontból fontos vállalati partnerek is pályára léptek, mint a NIO Guangzhou és a GAC Group, amelyeket Kína legnagyobb autóipari vállalatai között tartanak számon.

A negyedik résztvevő a Creative Weekend rendezvényszervező cég volt, melynek tagjai a Gyöngy-folyó deltájának városintegrációs térségében szerveznek különböző zenei és kulturális fesztiválokat.

Az egynapos, barátságos kupát a már Magyarországon is jelenlévő NIO vállalat nyerte, csapatuk ezúttal nem talált legyőzőre. A külképviselet által szervezett eseményen Puskás Ferenc öröksége mellett a magyar fejlesztésű teqball sportágat is népszerűsítette a magyar csapat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik