Év sportolója-gála: korlátozott számban a szurkolók is jegyhez juthatnak

Vágólapra másolva!
2016.01.10. 10:53
A január 14-én a Nemzeti Színházban tartandó M4 Sport – Az Év sportolója-gálára a szervezők száz jegyet a szurkolók, a sportrajongók számára is hozzáférhetővé tesznek.

Akik leggyorsabban jelzik igényüket a gala@sportujsagirok.hu e-mail címen, részt vehetnek az ünnepségen. A belépők egységesen 10 ezer forintba kerülnek. Kérik, hogy az e-mail tárgyaként jelöljék meg: Jegyvásárlás.

Az egyik műsorvezető Kovács Kokó István, olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó lesz, aki kétszer volt a férfikategória legjobbja, 1991-ben és 1996-ban választották győztesnek. A műsorvezető partnere, a szintén a rendezvény névadó támogatója, az M4 Sport munkatársa, Petrovics-Mérei Andrea lesz.

A gála megújuló filozófiája alapján idén a díjakat többségükben olyan egykori kiváló versenyzők, edzők adják át, akik az elmúlt évtizedek során maguk is szerepeltek a díjazottak között, mint például a kétszeres paralimpiai győztes Pásztory Dóra, a Nemzet Sportolója, a háromszoros olimpiai bajnok öttusázó, Balczó András, vagy a férfi vízilabda-válogatottal három ötkarikás aranyérmet nyerő szövetségi kapitány, Kemény Dénes.

Az M4 Sport az eseményt január 14-én 19.30 órától élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik