Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.12.04 15:25 Frissítve: 2020.12.27 14:57

MCS FIFA 21: az ötödik játéknap az utolsó továbbjutó helyekről dönt

Péntek délután és este az xboxos, míg szombat délelőtt a PS4-es mezőny lép pályára. Mivel minden mérkőzés külön számít a pontszerzés tekintetében, ezért egy oda-visszavágós összecsapás nagyon sok mindenről dönthet az aktuális fordulóban. A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny FIFA 21 versenyén pedig minden pont számít, hiszen a régiókra osztott csoportokból csak az első két helyezett jut tovább. A legtöbb régióban eldőlt a továbbjutás kérdése, szinte minden csoportban van már legalább egy olyan játékos, aki ott van a rájátszásban. Viszont maradt még néhány nyitott kérdés, és ha a mostani játéknapon egyesek életük legjobb formáját nyújtják, akkor tovább folytatódik számukra a menetelés, máskülönben át kell adni a helyüket más megyék képviselőinek. Nagyon szoros és jó mérkőzések várhatóak a csoportmérkőzések utolsó fordulójában.

 

Az ötödik játéknapon már úgy állnak Xbox One-on, hogy minden csoportból legalább egy játékos továbbjutott. A második helyen állók azonban még nem nyugodhattak meg, hiszen egyes régiókban egy-egy esetleges csoda folytán még megváltozhat a sorrend. Az biztos, hogy ha nem lesznek egyértelmű eredmények, akkor erősen matekozni kell majd, főleg a gólarányok és a már eddig lejátszott eredmények alapján. YaW és LszL22 vagy zsolesz, esetleg Gabinho következő körös szereplése is csak egy hajszáltól függ, és az már most elmondható, hogy van akinek a saját kezében van a sorsa, míg másoknak erősen figyelniük kell az eredmények alakulását.

 

PS4-en már sokkal letisztultabb a helyzet, ugyanis itt a legtöbben kiharcolták a helyüket a playoffban az elmúlt négy játéknap alatt. Egyedül az északi és a keleti csoportban maradt még 1-1 továbbjutást érő hely, de ott legalább nagyobb csata is kialakulhat a játékosok között, bár vannak olyanok, akik előnyösebb helyzetben vannak, mint például a Borsodi Sólymokat képviselő Peti_01hero, aki pontelőnyben van vetélytársaival szemben, illetve a Budapesti Griffek nagy reménysége, JordanBeast is nagyon közel a legjobb nyolchoz. Ettől függetlenül, ahogyan eddig is, most is várhatóak majd nagy meccsek és meglepő eredmények.

A csoportkörök végeztével a rájátszással folytatódnak december második hétvégéjén a küzdelmek, és ezeket a mérkőzéseket a Megyék Csatája Facebook-csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről, így az aktuális tabelláért is ide kell ellátogatni!

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.