Keményen edz, mert 73 esztendősen utolsó mérkőzésére készül

Vágólapra másolva!
2022.06.08. 15:39
Ric Flair, amerikai pankrátor egy estére visszatér, pedig 2011 óta nem lépett a ringbe, sőt 2019-ben szívműtéten is átesett.

Elképesztő formában van a 73 éves Ric Flair, minden idők egyik legjobb pankrátora. Ötvenéves karrierje alatt tizenhat világbajnoki címet szerzett a különböző szervezetekben, igaz, legutóbb több mint tíz éve, 2011 szeptemberében lépett ringbe. Nemrég ismét a figyelem középpontjába került, miután július 31-re elvállalt egy meccset Nashville-ben.

Nemrég a Twitter-csatornáján osztotta meg az edzését, amelyen megmutatta rajongóinak, hogyan készül a nagy eseményre.

„A siker a naponta megismételt aprócska erőfeszítések összessége” – írta a tizenhat másodperces videó alá, ami rövid, de motivációnak így is megteszi. Evezőgépen kezd, elliptikus kerékpáron folytatja, majd következik a szánkótolás nevű gyakorlat, s végül az erőt, sebességet és állóképességet egyaránt javító funkcionális köteles gyakorlattal zárja az tréninget. Bár ebből a rövid videóból nem derül ki, meddig és milyen intenzitással csinálta a gyakorlatokat, az Instagramra feltöltött képei alapján kiváló formában van. Előszeretettel tesz fel olyan fotókat, amelyeken a bicepszét mutogatja, de olyan videó is van az oldalán, amelyen épp karedzést végez. A lelkesedésével tehát nincs gond, ennyi idősen kevesen dicsekedhetnek ilyen látványos izomzattal – igaz, neki nemcsak az erőnlétére, de az egészségére is figyelnie kell, mert 2019-ben szívműtéten esett át.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik