Harc az ezüstéremért!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.03.08. 11:37
Címkék
Magyar és nemzetközi rangadókkal várja nézőit a héten az M4 Sport, az M4 Sport+ és az m4sport.hu. A nagyüzem alatt a magyar első és másodosztályú bajnoki és kupatalálkozók mellett sorsdöntő mérkőzésekkel tér vissza a Bajnokok Ligája. (x)


 

Szombat este a Budapest Honvéd tehet pontot a DVTK szezonjára: szombaton három mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga. 14:45-től a hullámvölgybe került Kisvárda látogat az Újpest otthonába. A legpikánsabb témát a kisvárdai sportigazgató, Révész Attila szolgáltatta Berkesi Juditnak és Hajdú B. Istvánnak a Gurulj be lassítva is! legújabb adásában. Miután a szakember maga árulta el, hogy az utóbbi idő gyengébb formáját látva a labdarúgók feleségeivel is elbeszélgetett. A teljes adás visszahallgatható azm4sport.huoldalon. Este 19:30-tól jön a forduló egyik legfontosabb összecsapása a DVTK–Budapest Honvéd kiesési rangadó. Vereség esetén a miskolciaknak szinte már csak matematikai esélyük maradna az első osztályú tagságuk megőrzésére. Horváth Ferenc együttese számára is életbevágó a mérkőzés, hiszen ha nem sikerül begyűjteniük a három pontot, akkor komoly lépéshátrányba kerülhetnek a bennmaradásért vívott harcban.

Vasárnap az első és a másodosztály élmezőnye is képernyőre kerül az M4 Sporton: 12:45-től Pécsen lép pályára a Merkantil Bank Liga listavezetője a DVSC. A Huszti Szabolcs vezette debreceniek a múlt heti győzelemnek és a Vasas botlásának köszönhetően ismételten a tabella élére álltak. Nagy kérdés lesz, hogy vasárnap a PMFC ellen sikerül-e megtartaniuk az első helyet. 19:15-től jön az OTP Bank Liga 26. fordulójának rangadója, az ezüstcsata. A kétarcú MOL Fehérvárhoz látogat a szezon meglepetés csapata a Puskás Akadémia. Győzelem esetén a felcsútiak számára kézzelfogható közelségbe kerülhet az ezüstérem és a klub történetének legsikeresebb szezonja.

OTP Bank Liga 26. forduló közvetítések
Március 13., szombat
14.45:
Újpest FC–Kisvárda Master Good (Tv: M4 Sport)
17.00:
MTK Budapest–ZTE FC (Tv: M4 Sport)
19.30:
DVTK –Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)
Március 14., vasárnap
14.05:
Mezőkövesd Zsóry FC–Budafoki MTE (Tv: M4 Sport+)
17.00:
Ferencvárosi TC–Paksi FC (Tv: M4 Sport)
19.15:
Puskás Akadémia FC–MOL Fehérvár FC (Tv: M4 Sport)

Merkantil Bank Liga 29. forduló közvetítés
Március 14., vasárnap
12.45: PMFC–DVSC (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik