Navarro: Szégyellem magam, a családom biztos csalódott bennem

Vágólapra másolva!
2007.03.07. 12:31
Bocsánatot kért David Navarro, a Valencia labdarúgócsapatának játékosa azért, mert a Mestalla stadionban megrendezett Valencia–Internazionale Bajnokok Ligája-mérkőzésen arcon ütötte Nicolas Burdissót, a vendég milánóiak középpályását. Az argentin játékos orra eltörött. A továbbjutást idegenben szerzett gólokkal a spanyol csapat vívta ki.
Lincshangulatban? Nézzék az Inter-játékosok arckifejezését!
Reuters
Lincshangulatban? Nézzék az Inter-játékosok arckifejezését!
Lincshangulatban? Nézzék az Inter-játékosok arckifejezését!
Reuters
Lincshangulatban? Nézzék az Inter-játékosok arckifejezését!

Szégyelli magát a viselkedéért David Navarro, aki szerdán a Marca című spanyol sportnapilapban kért elnézést azért, mert leütötte Nicolas Budissót, az Inter futballistáját.

„Korábban soha nem csináltam ilyet, biztos vagyok abban, hogy a családom is csalódott bennem” – fogalmazott a 26 éves védő.

„Szégyellem magam, és nagyon-nagyon sajnálom, amit tettem – folytatta. – Nem láttam még a televíziós felvételeket, és az az igazság, hogy nem is akarom megnézni.”

„Teljesen kivagyok, hiszen ilyesmit soha életemben nem csináltam, és később sem teszem meg újra.”

Emlékeztetőül: Navarro a kispadról ugrott fel és rohant be a pályára a lefújás után, amikor csapattársa, Carlos Marchena és Burdisso összetűzésbe keveredett.

Navarro egy ütéssel leterítette Burdissót, majd nyakába vette a lábait, mert több Inter-játékos is üldözőbe vette. A Valencia 17-ese a megtorlás elől az öltözőbe menekült, de oda is követték az ellenfél futballistái.

„Amikor láttam, hogy 'rámentek' Carlosra (Marchenára), berohantam a pályára idézte fel Navarro a történteket. Láttam Burdissót, és szét akartam választani őket, de elvesztettem a fejem.”

Hozzátette még: megpróbálja felhívni Nicolas Burdissót, hogy bocsánatot kérjen tőle a történtekért.

A európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága március 22-én tárgyalja a történteket, és várhatóan súlyos büntetésekről hoz döntést.

A VALENCIA-INTERNAZIONALE BAJNOKOK LIGÁJA MÉRKŐZÉS BOTRÁNYOS ESEMÉNYEI

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik