MU: megkérdezték a szurkolókat, maradjon-e CR – itt a válasz!

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2022.02.22. 16:21
Különleges közvélemény-kutatásra invitálta a Manchester United szurkolóit a The Athletic csapata. A manchesteriek fanatikusainak ugyanis több nehéz kérdésre is válaszolniuk kellett, amiből aztán született egy cikk. És többek közt az is kiderült, mit gondolnak valójában Manchesterben Cristiano Ronaldóról!

Hányadik lesz a Manchester United? Mikor lesz bajnok újra a United? Mi a vélemény Ralf Rangnick eddigi munkájáról? Ki legyen a menedzser a 2022–2023-as idényben? Ilyen kérdésekkel bombázta olvasóit az Athletic, amely ezután grafikonokon mutatta meg, mit is gondolnak valójában a Manchester United szurkolói. Hányadik lesz a Manchester United? Mikor lesz bajnok újra a United? Mi a vélemény Ralf Rangnick eddigi munkájáról? Ki legyen a menedzser a 2022–2023-as idényben? Ilyen kérdésekkel bombázta olvasóit az Athletic, amely ezután grafikonokon mutatta meg, mit is gondolnak valójában a Manchester United szurkolói.

Mikor lesz újra bajnok a Manchester United? (Fotó: theathletic.com)
Mikor lesz újra bajnok a Manchester United? (Fotó: theathletic.com)

Az első kérdésre a válaszadók több mint 50 százaléka azt felelte, a United az idény végén a hetedik helynél előrébb nem fog végezni. Hogy mikor nyer újra bajnoki címet a csapat, arra az volt a válasz, hogy nem mostanában, de még 2030 előtt. Rangnick munkáját pedig a válaszadók több mint 60 százaléka borzalmasnak ítélte meg.

És hogy ki legyen az új menedzser? Erre a válasz szintén elég egyértelmű volt. A „vörös ördögök” drukkerei egyértelműen Erik ten Hagot, az Ajax vezetőedzőjét szeretnék a kispadon látni.

A Manchester United szurkolói Cristiano Ronaldóról is elmondták a véleményüket (Fotó: Getty Images)
A Manchester United szurkolói Cristiano Ronaldóról is elmondták a véleményüket (Fotó: Getty Images)

A legnagyobb meglepetést azonban nem ezek a kérdések szállították. Volt ugyanis egy olyan is, melyben arra voltak kíváncsiak az újságírók, a Manchester United szurkolói mit gondolnak Cristiano Ronaldóról, és szívesen látnák-e a következő idényben is a csapatnál a portugál klasszist.

A válasz pedig egyértelmű: a szurkolók több mint fele azt mondja, a csapatnak nincs szüksége CR-re, a portugálnak mennie kell.

Maradjon-e Cristiano Ronaldo? (Fotó: theathletic.com)
Maradjon-e Cristiano Ronaldo? (Fotó: theathletic.com)

Egy-két további érdekesség még: a manchesteriek rajongói Paul Pogbát ingyen elengednék, középpályást igazolnának a nyáron mindenek előtt, csapatkapitánynak pedig Bruno Fernandest tennék meg gondolkodás nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik