Kirabolták meccsnézés közben az Everton-játékost

Vágólapra másolva!
2009.09.24. 21:00
Címkék
Sérülése miatt csak otthonából tudta nyomon követni csapata Ligakupa-mérkőzését Phil Jagielka, a meccsnézés azonban már a rendes játékidő előtt véget ért számára, ugyanis három, késsel felfegyverkezett rabló támadta meg házában. Az incidenst sérülés nélkül úszta meg a Jagielka-család, de a behatolók jelentős értékű ékszerrel távoztak.
Jagielkának és gyermekének nem történt bántódása (fotó: Action Images)
Jagielkának és gyermekének nem történt bántódása (fotó: Action Images)

Phil Jagielka, az angol élvonalbeli Everton labdarúgója otthonából, televízión nézte csapata szerdai, 4-0-ra megnyert Hull City elleni Ligakupa-mérkőzését, amikor három, késsel felfegyverkezett rabló támadta meg.

A három férfi ékszereket követelt a labdarúgótól, illetve Range Roverének slusszkulcsát. A gépjárműt később megtalálták a közelben, az elkövetőket azonban még nem sikerült előkeríteni. Jagielkának és a házban tartózkodó két gyermekének nem történt bántódása, felesége pedig nem tartózkodott otthon a támadás alatt.

„Philt sokkolták a történtek. Ez teljesen természetes, ugyanis ő elsősorban férj és családapa, és csak másodsorban futballista" - nyilatkozta Jagielka lelkiállapotáról az Everton szóvivője.

Jagielka immár a tizenegyedik liverpooli labdarúgó, akit saját házában támadtak meg rablók. Legutóbb idén májusban Steven Piennarral történt hasonló eset, a korábbi áldozatok között - többek között - Steven Gerrard és Lucas Leiva neve található.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik