PL: megműtik az Arsenal védőjét, vége az idényének

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.04.05. 16:28
null
Kieran Tierney (jobbra) kiesése érzékenyen érintheti az Arsenalt (Fotó: AFP)
A The Athletic információi szerint Kieran Tierney, az Arsenal labdarúgója térdsérülés miatt ebben az idényben már nem léphet pályára. A londoni klub a hivatalos honlapján megerősítette, a skót válogatott balhátvédre műtét vár.

 

A 24 éves játékos sérülten tért vissza Londonba a skót válogatottól, ezért már az Arsenal hétfői, Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzésén sem játszhatott. Mikel Arteta, az „ágyúsok” menedzsere a találkozó előtt azt mondta, „nem néz ki jól” Tierney sérülése.

A The Athletic úgy értesült, a balhátvéd sérülése olyannyira súlyos, hogy még a héten megműtik, és ebben az idényben valószínűleg már nem is térhet vissza a pályára, sőt az sem biztos, hogy a skót válogatott júniusi, Ukrajna elleni világbajnoki pótselejtezőjére felépül.

Az Arsenal kedd délután a hivatalos honlapján megerősítette, hogy Tierney a napokban kés alá fekszik, mint ahogy azt is, hogy tavasszal minden bizonnyal már nem játszhat.

Tierney a mostani szezonban összesen 25 meccsen szerepelt az Arsenalban, sérülését megelőzően sorozatban 14 alkalommal volt a londoniak kezdőcsapatának tagja a Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik