Anglia: hat piros lapot osztott ki, majd idő előtt lefújta a meccset a játékvezető

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.25. 13:49
Pillanatkép a meccsről (Fotó: Twitter/Snodland Town FC)
Címkék
Szürreális jelenetek játszódtak le a Snodland Town–Tunbridge meccs bajnoki meccsen az angol kilencedik vonalban – szúrta ki a The Sun.

A hazai együttes X-oldalán közzétett bejegyzésekből kiderült, hogy a Snodland a második félidőben emberhátrányba került, majd a hajrában egy újabb piros lapot kiosztott a játékvezető. A tizenegy perces ráadás nyolcadik percében a játékvezető további két játékost kiállított a hazaiaktól, valamint két stábtagnak is piros lapot adott, ezután pedig (három perccel a ráaádás vége előtt) 0–0-s állásnál lefújta a meccset.

A Snodland így hét mezőnyjátékossal fejezte be a találkozót – a hivatalos szabályzat szerint egy ötödik mezőnyjátékos kiállítása esetén a mérkőzést az ellenfél nyerné 3–0-ra, de ezt elkerülte a hazai csapat –, a három pont sorsáról pedig azóta sem született döntés. 

A korai lefújás okát a klubok is csak találgatják, de a The Sun a vendégek szurkolói csoportjára hivatkozva azt írja, hogy a játékvezető „biztonsági okokra” hivatkozva vetett véget az összecsapásnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik