Obafemi Martins szívesen játszana az Arsenal csapatában

Vágólapra másolva!
2008.07.05. 14:11
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger korábban úgy nyilatkozott, hogy szívesen együtteséhez csábítaná a Newcastle afrikai csatárát, de sokallta az érte kért 15 millió fontot. Most az érintett labdarúgó is megszólalt az ügyben, kijelentve, hogy ő sem zárkózik el egy esetleges klubváltástól.
Obafemi Martinst szívesen látná Wenger az "ágyúsoknál"
Fotó: Action Images
Obafemi Martinst szívesen látná Wenger az "ágyúsoknál"
Obafemi Martinst szívesen látná Wenger az "ágyúsoknál"
Fotó: Action Images
Obafemi Martinst szívesen látná Wenger az "ágyúsoknál"

A 23 éves nigériai válogatott támadó, aki a „szarkák” színeiben 64 fellépésen 20 gólt szerzett, az olasz Internazionale együttesétől érkezett a St. James’s Parkba. Most esély mutatkozik arra, hogy a támadó, akiért 10 millió fontot fizettet ki a Newcastle vezetősége 2006-ban, az Arsenalhoz távozzon.

Angol lapértesülések szerint Arsene Wenger szívesen leigazolná a gólerős csatárt, és a jelek szerint a nigériai támadó is szívesen menne a Premier League bronzérmeséhez.

„Az Arsenal egy nagy klub, amelyben minden játékos szívesen játszana. Felvillanyozott a hír, miszerint érdeklődnek irántam, és jó lenne egy ekkora klubban szerepelni. – nyilatkozta a csatár, akit nem csak Wenger, hanem a király is kedvel (az Obafemi név jelentése: a király szeret engem).

Ugyanakkor a csatár (Cristiano Ronaldóval ellentétben) nem feledkezik meg arról, hogy szerződése a Newcastle csapatához köti.

„A Newcastle labdarúgója vagyok, így nincs miről beszélni. A két csapat vezetőinek kell megegyezniük egymással – vázolta helyzetét Martins. – Szívesen játszanék az Arsenalban, de ha a Newcastle nemet mond az ajánlatukra, akkor nem erőltetem a váltást.”

A jelek szerint Arsene Wengernek alaposan a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban Martinst képzeli el az esetlegesen távozó Emmanuel Adebayor helyetteseként, ugyanis a „szarkák” menedzsere, Kevin Keegan nem szívesen engedné el csapata meghatározó embereit, így Martinst sem.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik