EFL: Fehérváron folytatja a Green Bay Packers korábbi irányítója

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.24. 14:00
null
Jerod Evans a Fehérvár Enthronersnél folytatja (Fotó: Getty Images)
A 2023-as idénytől az európai amerikaifutball-ligában (EFL) szereplő Fehérvár Enthronersnél folytatja pályafutását a Virginia Tech és a Green Bay Packers korábbi irányítója, Jerod Evans, miután a csapat április elején közös megegyezéssel szerződést bontott Gabriel Cunninghammel.

Evans a Virginia Technél 2016-ban újoncként rögtön kezdő lett és vezetésével a csapat történetének második legeredményesebb offense-teljesítményét nyújtotta, az irányító pedig nyolc iskolai rekordot is megdöntött és 153.0-s irányító-értékeléssel végzett – emeli ki a Fehérvár Enthroners közösségi oldalán.

Evans úgy döntött, utolsó évét nem végzi el az egyetemen, a 2017-es játékosbörzén (draft) pedig négycsillagos ígéretként meglepetésre nem kelt el, de nem sokkal később a Philadelphia Eagleshöz került, ahonnan aztán a Green Bay Packers igazolta le és az edzőkeretbe is bekerült, az idényt is ott fejezte be.

Evans a következő években az olasz ligában, aztán a japánban is játszott, ahol az év újoncának választották.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek az Enthronersnél, örülök a tőlük kapott lehetőségnek, és szeretnék segíteni a franchise felépítésében, hogy újabb szintre jusson. Alig várom, hogy együtt készülhessek a csapattal, az edzői stábbal és a vezetőséggel” – idézi Evanst az American Football International.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik