Férfi vízi: Giorgetti több magyar élcsapattól is kapott ajánlatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.23. 20:01
Alex Giorgetti a Debrecen vízilabdacsapatával ötödik helyen zárt az ob I-ben, miközben saját maga gólkirály lett. Az olasz világbajnok pólósnak több magyar élcsapattól is van ajánlata, de azt sem zárja ki, hogy marad Debrecenben.

„Remélem, már a világbajnokság közben is lesznek ajánlatok, aztán azt majd megbeszélem az edzőmmel, mi lenne nekem a legjobb. Nem feltétlenül akarok hazaköltözni, sőt az lenne az utolsó megoldás. Ilyen fiatalon szerintem még tanulni kell. Olaszországot, az olasz bajnokságot már ismerem, Európa más országaiban kell további tapasztalatokat gyűjtenem. Ha Magyarországról kapok olyan ajánlatot, akkor azt elvállalnám, mert továbbra is azt mondom, ez a legjobb bajnokság. Érdeklődés már volt, csak annyit mondok, hogy az első négy csapatból többen is kerestek. Nem az anyagi, hanem a sportszempont számít elsősorban. Új kihívásokra vágyom. Jó lenne a Bajnokok Ligájában szerepelni" – mondta Giorgetti a dehir.hu-nak adott interjújában, aki nem zárta ki teljesen azt sem, hogy marad Debrecenben.Giorgetti a dehir.hu-nak adott interjújában, aki nem zárta ki teljesen azt sem, hogy marad Debrecenben.

„Minden szempontból egy nehéz szezonon vagyunk túl. Nagyon szeretem Debrecent, nagyon szerettem itt játszani, jók a csapattársak is. Őszintén szólva még mindig bízom benne, hogy megoldódik itt a helyzet. Mondjuk jön egy erős szponzor és akkor sikerül egy jó csapatot építeni, tovább öregbíteni Debrecen hírnevét azzal, hogy megnyerjük az Európa Kupát. Nem tudom mi lesz, de ismerem Varga Tamás gondolatait. Jövőre nem azért fog elindulni a bajnokságban, hogy ötödik legyen. Azért lett olimpiai bajnok, mert mindig győzni akar, márpedig ha előrébb akar lépni, az már a legjobb négyet jelenti. Ez nekem is tetszene, szóval én várok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik