Weszelovszky főszerepben

BAJZÁTH RAFAELBAJZÁTH RAFAEL
Vágólapra másolva!
2004.12.04. 22:32
Címkék
"Nem mi vagyunk az esélyesek, ráadásul a Vasas elleni vereség fizikailag és mentálisan sokat kivett játékosaimból. Ennek ellenére ígérem, rágós falat leszünk a Brendonnak" - mondta Bíró Attila, a fővárosi zöld-fehérek egri születésű edzője.
A hazaiaknál a Szentes felett aratott pénteki győzelem öröme ürömmel vegyült, mivel Decker Ádám egy véletlen ütközés következtében szájsérülést szenvedett. A vérző testrészt három öltéssel varrták össze, így a kisebb operáció után vállalhatta a játékot az FTC elleni rangadón. Nem állhatott viszont csapata rendelkezésére a betegséggel bajlódó Seress Tibor és Bálint Gergő. Gerendás György a kapuskérdést Jászberényi Gábor javára döntötte el, bízva a formajavulásában.
A ráúszás után a napokban elhunyt Pócsik Dénes és Szölgyéni Ferenc emléke előtt tisztelegtek a csapatok és nézők. A Fradi ott folytatta, ahol a Vasas ellen abbahagyta, így a jól pörgő egri gárda gyorsan elhúzott 3-0-ra. Weszelovszky kétszer is beköszönt volt csapatának. Jászberényi éberen őrködött hálója előtt, de Takács lövésével szemben tehetetlen volt. A második felvonásban Katonás volt eredményes, de Weszelovszky újabb bombája 5-2-re alakította az állást. Két kimaradt hazai előnyt Süveges büntetett a második oldalon.

A fordulás után Binder szépen vált le őrzőjéről, a másik kapunál Hegedűs váltott gólra egy előnyt. A kapu előtt határozottabb zöld-fehérek Bánhidy révén 6-5-re felzárkóztak. Sőt, kétszer is az egyenlítésért támadott a Fradi, de játékosai az emberfórokat képtelenek voltak gólra váltani. A negyedik negyedben Weszelovszky négyméteresből már negyedszer volt eredményes, a végeredményt Kiss Csaba állította be gyors megúszást követően. Az egri győzelemnek a szokottnál is jobban örültek a hazai szurkolók, ugyanis a belépőjegyet váltók - sajátos árukapcsolással - megtekinthették a Fekete Sasok- Atomerőmű NB I-es kosármeccset is.
A hétvégi második vereség következtében az FTC listavezetőből negyedik lett.

Weszelovszky és a bűvös négyes: a negyedik negyedben négyméteresbôl szerezte negyedik gólját (Fotó: Farkas József)
Weszelovszky és a bűvös négyes: a negyedik negyedben négyméteresbôl szerezte negyedik gólját (Fotó: Farkas József)
Weszelovszky és a bűvös négyes: a negyedik negyedben négyméteresbôl szerezte negyedik gólját (Fotó: Farkas József)
Ma nem tudott hibázni. Nagyon készült volt csapata ellen?
Weszelovszky László, a mezőny legjobbja: - Nem készültem különösebben, örülök, hogy jól ment a játék. Pénteken kicsit tartalékoltam, ezért is jó csapat a Brendon, mert mindig más hozza a meccset. Volt egy kis megingásunk, de végül biztosan nyertünk.

Volt sanszuk az egyenlítésre, mégsem sikerült. Miért?
Tóth Frank: - Ismét gyengén kezdtünk, aztán sikerült nyílttá tennünk a mérkőzést. Sajnos az emberelőnyös helyzeteinket elpuskáztuk, így pedig nem lehet pontot szerezni. ---- M ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik