Vízi Eb: Csak minden jót tudok kívánni Viktornak - montenegrói kapitány

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.21. 22:16
Címkék
Vladimir Gojkovics, a magyarokat a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében legyőző montenegrói válogatott szövetségi kapitánya szerint nem volt nagy különbség a két csapat között. A védelmek csatájának nevezte a találkozót.

„Nem volt túl nagy különbség a két csapat között. A magyarok és mi is nagyon jók voltunk hátul, igazából a két védelem csatája volt a mérkőzés. Volt egy helyzetünk, amikor kettővel kevesebben voltunk, és mégis gólt szereztünk. A magyarok nem tudták ezt a pluszt hozzátenni. A játékosaim mindent beleadtak, mert nagyon fontos találkozó volt a számunkra. A döntőbe jutással elértük, amit akartunk, kvalifikáltuk magunkat Rióra. Mostantantól a fináléra készülünk" - mondta a Nemzeti Sport Online-nak Vladimir Gojkovics, a montenegrói válogatott szövetségi kapitánya.Vladimir Gojkovics, a montenegrói válogatott szövetségi kapitánya.

A szakembert arról is kérdeztük, hogy mit szólt Nagy Viktorhoz, aki ezúttal is megpróbált lélektanilag hatni a montenegróiakra.

„Csak minden jót tudok kívánni Viktornak. Nekünk a döntőre kell már készülnünk. Ott Szerbia lesz az esélyes, de mi mindent megteszünk, amit tudunk, százszázalékosan felkészülünk. Egy kevés esélyünk azért nekünk is van, megpróbáljuk ezt megragadni."

Montenegró szombaton 17.45-kor száll vízbe a szerbek elleni döntőben. Előtte 16.15-kor a magyar válogatott Görögország ellen játszik a bronzéremért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik