UP-info utanpotlassport.hu 2020.05.20 11:41 Frissítve: 2020.05.20 11:43

Kosárlabda: szülői engedéllyel edzhetnek Nyíregyházán

Szigorú szabályok betartása mellett indulhat újra az élet a Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda-szakosztályában − ezekről nyilatkozott a klub honlapjának az ügyvezető, Sitku Ernő.

Szigorú szabályok betartása mellett indulhat újra az élet a Nyíregyházi Sportcentrumban Forrás: nyiregyhazisc.hu

Szigorú szabályok betartása mellett indulhat újra az élet a Nyíregyházi Sportcentrumban  •  Forrás: nyiregyhazisc.hu

Május 4-től új kormányrendelet szabályozza a sportélet működését idehaza. A Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda-szakosztálya mindent elkövet annak érdekében, hogy sportolói biztonságos körülmények között készüljenek − írja a nyiregyhazisc.hu.

„A veszélyhelyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az edzéslátogatást szülői nyilatkozat kitöltésével engedélyezzük. Az ehhez szükséges papírokat eljuttattuk kosarasaink családjához, törvényes képviselőihez; az aláírásukkal kell hozzájárulniuk a tréningeken való részvételhez, illetve nyilatkozniuk kell arról, hogy gyermekük egészséges és a családban nincs fertőzött személy. Az edzéslátogatás nem megengedett azoknak, akiknél a vírus bármely tünete jelentkezik: láz, köhögés, fáradékonyság, gyengeség, légzési nehézség” – mondta Sitku Ernő, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Hozzátette: reméli, mindenki megérti, hogy a szigorú intézkedéseket azért kellett meghozniuk, hogy óvják sportolóik egészségét.

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.11.27 17:34:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Kocsis Evelin szalaggal rontott, aztán kiemelkedő buzogánygyakorlatával bejutott a ritmikus gimnasztikázók junior Eb-jének döntőjébe, melyben így három szerrel lesz érdekelt szombaton.

2020.10.25 16:41:16

Utánpótlássport K. B. utanpotlassport.hu

Az utánpótláskorú magyarok közül Özbas Szofi (63 kg) és Naji Dávid (60 kg) szerepelt legjobban a Budapesten rendezett olimpiai kvalifikációs dzsúdó Grand Slam-versenyen; előbbi a harmadik, utóbbi pedig az ötödik helyen zárt.

2020.09.10 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Akadnak olyan edzők idehaza, akik úgy nevelik a jövő bajnokait, hogy közben maguk sem hagyták még abba az élsportot. Van közöttük olyan, aki a tokiói játékokra készül, van, aki válogatott-kerettag, egy másik szakember pedig már csak a sportág szeretete miatt áll edzésbe rendszeresen.

2020.09.03 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Sokak voltak csalódottak az utánpótlás-világversenyek elhalasztása, törlése miatt. Összegyűjtöttük, három sikersportágunkban (kajak-kenu, úszás, vívás), kik lehettek volna az év nagy nyertesei.

2020.08.26 09:09:17

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Az utóbbi időben jól megfigyelhető tendencia, hogy a gyerekeket egyre fiatalabban igyekeznek „megkaparintani” az egyes sportágak. Összeállításunkban arra keressük a választ, hogy miképpen működik a népszerűsítés az egészen kicsik körében, és arra is, hogy a korai kezdés együtt jár-e nem kívánatos mellékhatásokkal.