Lendületben a gyerekekkel

Információ InformációInformáció Információ
Vágólapra másolva!
2005.04.07. 15:55
Címkék
Lendület elnevezéssel nemzetközi gyermeklabdarúgó-tornát rendeznek április 23-án és 24-én Szegeden, az UTC pályán. A viadalon négy korosztályban mérik össze erejüket a csapatok. A szervezők korcsoportonként 12-12 együttes nevezését fogadják el. A nevezési határidő április 15.

Négy korosztályban rendezik meg április végén Szegeden a Lendület elnevezésű gyermeklabdarúgó-tornát. A szervező Lendület Sportszervezés és Sportmarketing az 1994-ben, az 1995-ben, 1996-ban és 1997 után születetett apró futballpalánták jelentkezését várja április 15-ig.

A tornán április 23-án, szombaton a csoportmeccseket rendezik meg körmérkőzéses rendszerben. Vasárnap folytatódik a csoportkör, de ekkor került majd sor a helyosztókra és a döntőkre is.

A rendezők korcsoportonként az első három helyezett csapatot kupával és éremmel, a többieket oklevéllel díjazzák. Ezen kívül különdíjat kap minden kategóriában a legjobb mezőnyjátékos, a legjobb kapus és a gólkirály.

A részvétel feltétele a 6000 forintos nevezési díj és a játékosonként és kísérőnként 4200 forintos részvételi díj megfizetése, amelyért ebédet, vacsorát és szállást is biztosítanak.

A további tudnivalók a részletes versenykiírásban olvashatók, amelyet az alábbi, kék hátterű képekre kattintva tölthet le (Acrobat Reader szükséges!).







Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik