Úszás: Szepesit három órán át hallgatta ki a rendőrség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 12:47
A Blikk információja szerint három órán át hallgatták ki Szepesi Nikolettet a Teve utcai rendőrpalotában. Mint ismert, a múlt hónapban a korábbi úszóklasszis Én, a szexmániás című könyvében arról írt, hogy tizenkét éves korában a Bp. Spartacus egyik stábtagja szexuálisan zaklatta őt és más gyerekeket is. Az eset nagy port kavart, főként, miután a Blikknek a klub egykori masszőrje, Bacsa István elismerte, róla szól molesztálást felidéző fejezet, igaz, tagadta, hogy elkövetett volna ilyesmit.

Az ügyben ismeretlen tettes ellen tett büntetőfeljelentést a Magyar Úszószövetség, és bár a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) első lépésben azzal dobta vissza az aktát, hogy feljelentéskiegészítésre lesz szükség, hogy elinduljon a nyomozás, úgy tűnik, előrelépés történt e téren.

A Blikk megkereste Szepesit, aki elismerte, hogy valóban járt tegnap a rendőrségen, a részletekbe viszont nem akart belemenni. Más forrásból úgy tudjuk, a BRFK bűnügyi főosztály gyermek- és ifjúságvédelmi osztályának nyomozója hallgatta ki tanúként a korábbi Eb-bronzérmest a molesztálási ügy kapcsán. Információnk szerint Szepesit három órán keresztül faggatták, és többoldalas jegyzőkönyv készült az általa elmondottak alapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik