Real: a Chelsea ászára csapnának le, aki nem érzi jól magát – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.23. 15:17
null
Mount (balra) a Real Madridban köthet ki (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid szívesen lecsapna a Chelsea támadó középpályására, Mason Mountra, aki állítólag nem érzi jól magát a londoni együttesnél.

 

Mason Mount a Chelsea egyik legfontosabb játékosa jelenleg, így nem kérdés, hogy Thomas Tuchel mindenáron megtartaná a saját nevelésű futballistát – még úgy is, hogy a német szakember tele van támadó középpályásokkal.

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid szemet vetett a 22 esztendős játékosra, aki állítólag sokszor úgy érzi, nem kapja meg a kellő tiszteletet a klubtól. Ez abból fakadhat, hogy ő házon belülről jött, s nem világsztárként szerződtették horribilis összegért, mint Romelu Lukakut – aki egyébként hasonlóan érezhette magát az első chelsea-s korszakában: nemhogy tiszteletet, lehetőséget sem igazán kapott.

A The Star arról számolt be, hogy kapcsolatba került Mount egyik közeli ismerősével, aki a következőket mondta:

„Mason nagyszerű játékosa a Chelsea-nek, a csapaton belül is népszerű. Viszont ő már nem érzi úgy, hogy megfelelően bánnának vele. Gyerekkorától ott futballozik, s hiába járta végig az akadémiát, nem ugyanazt a bánásmódot kapja, amit a nagy pénzért érkezők.”

Erre természetesen az lenne a legjobb megoldás, ha Mount a londoniaktól új szerződést kapna, amelyben Roman Abramovics tulajdonos jókora fizetéssel fejezné ki, mennyit is jelent a klubnak.

A támadó középpályás jelenleg 75 ezer fontot keres hetente, ami az egyik legkevesebbnek számít a Chelsea-nél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik