Képek: Mourinho is megjelent CR bemutatóján; volt balhé is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.10. 08:44
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Ronaldo_a_film')">CR bemutatóján Ancelotti és Mourinho is megjelent; volt balhé is<br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! </a>
Eljött a nagy nap, hétfő este Cristiano Ronaldo bemutatta életrajzi filmjét, amely találóan a „Ronaldo” címet kapta. A portugál londoni bemutatója hemzsegett a sztárvendégektől, ám nemcsak a rajongók jelentek meg a nagy eseményen.

„Szórakoztató, de egyben furcsa is volt, hogy idegeneket engedtem a magánéletembe. Ezzel együtt jól éreztem magam, működött a kémia” – mondta a Real Madrid portugál sztárlabdarúgója a film bemutatóján.

Az első vetítést Londonban tartották, ahol a vörös szőnyegen CR korábbi edzője, José Mourinho, Carlo Ancelotti és Sir Alex Ferguson is feltűnt. Sőt, Gary Neville és Radamel Falcao is tiszteletét tette.

A bemutató hatalmas siker volt, voltak, akik azonban ezt az alkalmat is a balhézásra használták fel, a mozi mellett ugyanis egy kisebb csoport a „Messi, Messi” rigmussal próbálta kizökkenteni a mosolygós, szelfirekordra is hajtó portugál klasszist.

Kevés sikerrel…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik