Kép: ezzel a címlappal tiszteleg Iniesta előtt a Marca

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.28. 10:39
A két legnagyobb madridi sportlap, a Marca és az AS is egész oldalas címlappal tiszteleg az FC Barcelona labdarúgócsapatának csapatkapitánya, Andrés Iniesta előtt, aki pénteken bejelentette, 22 év után távozik a katalán klubtól.

A Marca címlapjára Iniesta egyik gyerekkori képét rakták, valamint a híres spanyol regény, a Don Quijote első mondatának első felét idézik, amely Radnóti Miklós átdolgozásában így szól: „La Mancha egyik falujában élt…” Marca címlapjára Iniesta egyik gyerekkori képét rakták, valamint a híres spanyol regény, a Don Quijote első mondatának első felét idézik, amely Radnóti Miklós átdolgozásában így szól: „La Mancha egyik falujában élt…”

MARCA on Twitter

LaPortada En un lugar de La Mancha...



Az AS címlapján az áll, hogy „Az öröm a miénk volt”.

AS on Twitter

Buenos días, aquí tenéis la #PortadaAS del 28 de abril de 2018

„Ez az utolsó szezonom a Barcelonánál. Sokat gondolkodtam, de úgy érzem, ez a megfelelő idő az új kihíváshoz. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést. Számomra mindig is a Barca lesz a világ legjobb csapata, oly sokat köszönhetek neki. Ez a klub a legjobbat érdemli, és én a közeljövőben ezt nem tudom megadni. A csúcson akartam búcsúzni, trófeákat nyerve, miközben érzem, hogy még hasznos vagyok”mondtaIniestakönnyek között a pénteki sajtótájékoztatón.

Így jelentette be a távozását az FC Barcelona csapatkapitánya:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik