A Spurs sportigazgatója Madridban, 109 millió euró Bale-ért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.21. 18:46
null
Bale egyre közelebb a Real Madridhoz (Fotó: Action Images)
A Sky Italia értesülései szerint a Tottenham sportigazgatója, Franco Baldini Madridba érkezett, hogy véglegesítse Gareth Bale átigazolását a Real Madridba. A szélső 109 millió euróért, világrekordot jelentő összegért vált klubot.

A hírek szerint a Spurs nem tudott megegyezni Fabio Coentraóval, így ő nem lesz részese a Bale-ügyletnek. A walesi így 109 millió euróért szerződik majd a királyiakhoz. Ezzel minden idők legdrágább játékosa lesz.

Az eredeti tervek szerint a 24 éves szélső 91 millió euróért, valamint a 18 millió euróra értékelt Coentraóért cserébe került volna a spanyol fővárosba, de mivel a portugál nem igazol Londonba, emelkedett a Bale-ért fizetendő készpénz összege.

Az átigazolási rekordot jelenleg Cristiano Ronaldo tartja, a portugál aranylabdás 2009 nyarán 94 millió euróért került a Manchester Unitedtől szintén a Real Madridba.

Baldini nemcsak Bale és a Real Madrid miatt érkezett Madridba. A sportigazgató a Roma játékosa, Erik Lamela ügynökével is találkozik, hogy egyeztessen az argentin támadó érkezéséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik