A Barca a Valencia válogatott középpályását, David Silvát akarja

Vágólapra másolva!
2008.08.06. 16:22
Eddig még csak találgatások folytak, hivatalosan viszont csak most jelentették be a Barcelona vezetői, hogy szeretnék megszerezni David Silvát. A júniusi Európa-bajnokságon remek teljesítményt nyújtó 22 éves szélső most a Valencia játékosa, s mivel jelenlegi klubja még nem döntött a sorsáról, egyelőre kérdés, sikerül-e nyélbe ütni az üzletet.
Silva (pirosban) Barcelonában köthet ki
Fotó: Action Images (archív)
Silva (pirosban) Barcelonában köthet ki
Silva (pirosban) Barcelonában köthet ki
Fotó: Action Images (archív)
Silva (pirosban) Barcelonában köthet ki

A Barcelona csapata ezekben a napokban az Egyesült Államokban, New Yorkban tartózkodik, ahol a játékosok mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tengerentúlon is népszerűsítsék – már ha erre egyáltalán szükség van – a klubot.

A minap például a Central Parkban tartottak rövid edzést, s bizony jócskán akadt nézőjük. Közben Txiki Begiristain, az együttes technikai igazgatója bejelentette, szeretnék megszerezni David Silvát, amihez az kell, hogy sikerüljön megállapodni a klubjával.

„A Valencia vezetői még maguk sem tudják, el akarják-e adni Silvát, vagy sem – mondta Begiristain. – Ráadásul tudomásom szerint mások is érdeklődnek a kiváló szélső iránt, így arról még korai lenne beszélni, hogy a Barcelona játékosa lesz-e, ám kétségtelen, hogy mi ezt szorgalmazzuk."

Nagy kérdés, hogy maga a játékos mit szeretne. A hírek szerint ugyanis szívesen maradna a Valenciánál, feltéve, ha sikerül némi fizetésemelést kiharcolnia.

Más kérdés, hogy a klub elöljárói azon is elgondolkozhatnak, hogy az Európa-bajnoki szereplés után David Silváért annyi pénzt kérhetnének, amennyiért már megérné lemondani a futballistáról.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik