Fabio Capello: A Real Madrid most tényleg Real Madrid volt

Vágólapra másolva!
2007.05.21. 09:31
Roberto Carlos utolsó pillanatokban szerzett góljával nyerte meg a Recreativo Huelva elleni mérkőzést a Real Madrid. Fabio Capello elégedett csapatával, még az sem bosszantja, hogy az kétgólos vezetést adott le a hajrában.

Visszavágott a Real Madrid a Recreativo Huelvának a korábbi 3-0-s vereségért: a fővárosiak 3-2-re nyertek az andalúz együttes otthonában. Nem volt ez könnyű siker, a győztes gólt már a ráadásban lőtte Roberto Carlos.

Fabio Capello a mérkőzés után elégedett volt:
„Leadtuk a kétgólos vezetésünket, és elhibáztunk számos helyzetet, de ilyen a futball. Egy jó csapat ellen ez megtörténhet. Tetszett viszont csapatom reakciója a meccs végén, hogy Roberto Carlos 80 métert sprintelt, hogy felérjen a támadáshoz, és megszerezze a győztes gólt.”

Az olasz szakember hozzátette, hogy nagyon fontos mérkőzést nyertek. Elégedett a teljesítménnyel, de figyelmeztet mindenkit, hogy még van három meccs, a bajnoki cím egyelőre nincs a zsebükben.

„A szerencse fontos tényező a futballban. 2-2 után meg tudtuk szerezni a győztes gólt, a Real Madrid most tényleg Real Madrid volt.”

„A kezünkben volt a mérkőzés” – mondta a győztes gólt szerző Roberto Carlos. – „Aztán hirtelen minden komplikált lett. A végén azonban sikerült megszerezni a győzelmet, ez is jelzi, hogy erős a csapatunk: mind fejben, mind fizikailag.”

„Sokan azt mondják, hogy öreg vagyok, de az utolsó percben gyorsabban futottam, mint amikor 20 éves voltam.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik