Már a Real Madrid is érdeklődik Christoph Metzelder iránt

Vágólapra másolva!
2007.03.08. 17:14
Kapós lett Christoph Metzelder. A Dortmund védője iránt az Inter már komolyan érdeklődik, de a Real Madrid sem zárkózik el a megszerzésétől, mi több, német sajtóértesülések szerint egy négy évre szóló szerződést már fel is ajánlottak a számára.
Christoph Metzelder (balra)
Christoph Metzelder (balra)
Christoph Metzelder (balra)
Christoph Metzelder (balra)

Christoph Metzeldernek klubja, a Borussia Dortmund már korábban felkínált egy ajánlatot a szerződés-hosszabbításra, ám erre a védő hosszú ideig nem reagált.

A hét elején a vesztfáliai klubnál betelt a pohár: visszavonták az ajánlatot, Metzelder így a nyáron új csapatot kereshet magának.

„Az ügynökének és neki is hagytunk időt a gondolkodásra, február 28-ig vártunk választ. Mivel nem kaptuk meg, új megoldás után nézünk, hiszen nekünk is tudnunk kell, hogy kivel számolhatunk a jövőben.” – nyilatkozta Michael Zorc sportigazgató.

Az Internazionale már korábban jelezte, hogy szeretné leigazolni a védőt, de most a Real Madrid is színre lépett.

Franco Baldini, a királyi gárda technikai vezetője a Premiere nevű tévécsatornának adott nyilatkozatában elmondta, hogy ugyan még nem kínáltak szerződést Metzeldernek, de szó lehet a leigazolásáról.
„Bár sokat volt sérült, az elmúlt egy évben remek formába lendült, elég, ha csak a világbajnokságra gondolunk. Ráadásul lejárt szerződésű játékos lesz a nyártól, ez is sokat számít” – mondta a sportvezető.

Német sajtóértesülések szerint viszont Metzelder már átesett egy orvosi vizsgálaton Madridban, és a klub már állítólag fel is kínált neki egy 2011-ig szóló szerződést.

A 2000-ben Münsterből 150 ezer euróért szerződtetett védő 117 Bundesliga meccsén kétszer volt eredményes, de rengeteg sérülés akadályozta a játékban. 2003 márciusa és 2004 decembere között két Achilles-ín-műtéten is átesett, nem is szerepelt egy mérkőzésen sem.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik