A Nap derbije a sötétségből

2439321 24393212439321 2439321
Vágólapra másolva!
2015.12.12. 19:12
Címkék
Rémes formában megyünk Nápolyba egy vasárnap kora esti rangadóra, ahol elválhat a szar a májtól. Rudi Garcia szerint a meccs nem dönt semmiről...

Rémes formában megyünk Nápolyba egy vasárnap kora esti rangadóra, ahol elválhat a szar a májtól. Rudi Garcia szerint a meccs nem dönt semmiről, aki nyer, nem nyeri meg a Scudettót, aki veszít, nem száll ki a versenyből. Tényleg nem, csak egy időre.

Borzasztó eredményeket produkál a csapatunk hétről hétre. Bár sikerült tovább menni a BL csoportunkból, meccset utoljára november 11-én, a Lazio ellen nyertünk, azóta 3 döntetlen mellett kétszer buktunk, 4-11-es gólkülönbséggel. Hátul eddig is bajok voltak, most már a támadójátékunk sem az, ami volt. Ha ez nem lenne elég, a továbbjutásunkból is nehéz erőt meríteni, a nem túl impozáns, 6 pont, 16 kapott gólos Bajnokok Ligája szereplésünk miatt rajtunk röhög most mindenki.

Nem sokan cserélnének tehát Garciával ezekben az időkben, dacára gyönyörű kedvesének és stabil anyagi helyzetének. Ha a bajnokságról végérvényesen nem is dönthet ez a meccs, azért II. Rudi jövőjét nagyban befolyásolhatja. Nehéz elképzelni, hogy egy méretes zakót kihordjon a Roma padján.

Márpedig benne van, hogy úgy járunk, mint a mesebeli torkosborz, nem sokan vizionálnak Roma győzelmet. Nápolyban legutóbb a derék Lajossal sikerült nyerni, 1-3 arányban, amiről azt mondta Lucho, a legjobb Roma meccse volt. A kettőből. Az akkori kezdőnkből csak De Rossi játszhat, de gólszerzőnk lehet más is, De Sanctis személyében, aki akkor megviccelte a délieket a 3. percben.







Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik