Gyász: Óriási élmény volt ellene játszani – kanizsai emlék Astoriról

Vágólapra másolva!
2018.03.07. 15:19
null
Örök emlék marad: Béli Milán harcol a labdáért Davide Astorival
Béli Milán, a Nagykanizsai Futsal Club játékosa 2014 augusztusában játszott a vasárnap elhunyt Davide Astorival.

Vasárnap végzetes szívroham következtében elhunyt Davide Astori 31 esztendős olasz válogatott labdarúgó. A Fiorentina futballistája ellen még a nagykanizsai Béli Milán is futballozott.

Arra a mérkőzésre 2014 augusztusában került sor, amikor a jelenleg az osztrák negyedosztályban szereplő SV Eltendorf légiósaként Béli az Ausztriában edzőtáborozó AS Roma ellen játszhatott felkészülési mérkőzést.

„Kimondhatatlanul sajnálom, hogy ilyen apropóból térünk vissza arra a mérkőzésre – mondta a Nemzeti Sport Hajrá, foci! mellékletében Béli Milán, aki a burgenlandi klub mellett a Nagykanizsai Futsal Club játékosa is. – A mérkőzésen készült olyan kép is, amelyen együtt vagyunk Astorival, mindketten a labdát akarjuk megszerezni, így pedig még megdöbbentőbb, hogy egy ereje teljében lévő sportolóról már csak múlt időben beszélhetünk. Akármekkora sztárok, ahogyan a többiek, ő is nagyon közvetlenül viselkedett velünk, és azt sem felejtem el, hogy legalább háromezer ember előtt futballoztunk. Óriási élmény volt a Roma ellen játszani. Csak ne a tragikus történés miatt kellene azt a mérkőzést felidéznünk..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik