Eto'o: Jó döntést hoztam az Interrel

Vágólapra másolva!
2009.08.03. 12:08
Címkék
A Barcelonából az Internazionaléba igazoló Samuel Eto'o már otthonosan érzi magát Milánóban, és egyre biztosabb benne, hogy jó döntést hozott, amikor elfogadta az olasz bajnok ajánlatát. A több régi ismerősével újra együtt futballozó kameruni támadó meg akarja nyerni a szombati olasz Szuperkupát a Lazio ellen. Az Intertől a római csapathoz igazoló Julio Cruz azonban megnehezítheti korábbi együttese dolgát.

A Zlatan Ibrahimoviccsal klubot cserélő Samuel Eto'o már házat keres Milánóban, és meggyőződése, hogy helyesen döntött, amikor az Interhez igazolt.

„Ismerőseimnek már elmondtam, egyre biztosabb vagyok benne, hogy jó döntést hoztam, amikor elfogadtam az Inter ajánlatát, és remélem, a klub is így vélekedik az átigazolásomról - mondta Eto'o a Gazzetta dello Sportnak. - Már megnéztem néhány házat Milánóban, mivel hamarosan a családom is csatlakozik hozzám. Számomra nagyon fontos, hol élek, mert ha otthon jól érzem magam, a pályán is jobban megy."

A kameruni csatár elárulta, nagyszerű fogadtatásban részesült Milánóban, ráadásul az Interben több régi ismerősével újra együtt futballozhat.

„A kiváló fogadtatás nem csak annak köszönhető, hogy több régi csapattársam is játszik az Interben - mondta Eto'o. - Esteban Cambiassóval együtt játszottam a Real Madrid akadémiáján, míg Thiago Motta a szobatársam volt Barcelonában. Marco Materazzi pedig egy kedves üzenettel üdvözölte az átigazolásomat, és a többiek is hasonlóan fogadtak."

Eto'o Diego Milito, az Inter másik nyári szerzeménye játékát is ismeri, mivel az argentin csatár több évet töltött Spanyolországban. A kameruni szerint jól megértik majd egymást új társával. Eto'o szombaton, az olasz Szuperkupában már pályára léphet a milánói csapatban, és mindenképpen nyerni akar a Lazio ellen.

„Nagyon szeretném elnyerni a Szuperkupát - mondta. - A Lazio legyőzésével Pekingben megmutathatnám, hogy érdemes vagyok az Inter vezetőinek bizalmára. Sokat tett értem a milánói klub, és ezek egyike is elég ahhoz, hogy átérezzem, milyen fontos a csapatnak a trófea."

CRUZ LEGYŐZNÉ KORÁBBI TÁRSAIT

Az Interből a Lazióba igazoló Julio Cruz első tétmeccsén éppen korábbi együttese ellen léphet pályára szombaton az olasz Szuperkupában. Az argentin támadó örül, hogy újra láthatja korábbi társait, de ennél sokkal fontosabbnak tartja, hogy megnyerje a trófeát.
„Jó lesz újra látni őket, de most az ellenfeleim lesznek, és nyerni akarok ellenük - mondta Cruz. - Célom, hogy minél messzebb jussak a Lazióval, és az ehhez vezető út a szombati meccsel kezdődik."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik