Adriano Galliani: Adebayor vagy Ronaldinho érkezik a nyáron

Vágólapra másolva!
2008.07.09. 19:28
Adriano Galliani, az olasz bajnokságban szereplő AC Milan elnöke elmondta, az olasz csapat leigazolja Emmanuel Adebayort vagy Ronaldinhót. A sportvezető hozzátette: a két játékosból csak az egyik érkezik majd a San Siróba.
Adebayor vagy Ronaldinho érkezhet Milánóba
Fotó: Action Images (archív)
Adebayor vagy Ronaldinho érkezhet Milánóba
Adebayor vagy Ronaldinho érkezhet Milánóba
Fotó: Action Images (archív)
Adebayor vagy Ronaldinho érkezhet Milánóba

Adriano Galliani legutóbbi nyilatkozatában az AC Milan átigazolási terveiről is ejtett szót – természetesen. A sportvezető elképzelései szerint a következő szezonban Emmanuel Adebayort vagy Ronaldinho a piros-fekete csapatban folytatja.

De csak az egyik játékos! Galliani szerint, ha mindkét labdarúgó érkezne, az problémákat generálna a csapat összeállításakor.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba: Adebayor alternatív megoldása Ronaldinhónak, és ez oda-vissza igaz. Ha két olyan játékosod van, mint Adebayor és Ronaldinho, az rengeteg problémát szülhet az öltözőben” – nyilatkozta Galliani.

„Az ugyanis biztos, hogy Kaká és Pato helyet kap majd a kezdőcsapatban” – tette hozzá, és indokolta előző kijelentését a sportvezető.

A sok dudás egy csárdában eset tehát nem lesz jellemző az olasz együttesre a következő szezonban.

Adebayor átigazolási ügye egyébként már régóta húzódik. A Milan minden követ megmozgat, hogy leigazolja a togóit, aki az FC Barcelona kívánságlistáján is szerepel. Az Arsenal egyelőre azonban túl sokat kér a támadóért, bár állítólag már megengedte a milánóiaknak, hogy a játékossal is egyeztessenek.

Galliani szerint tehát Adebayor vagy Ronaldinho az AC Milan csapatában fogja folytatni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik