Az Internek nem kell Ronaldinho, és meg akarják tartani Mancinit

Vágólapra másolva!
2008.05.02. 17:35
Az Inter igazgatója, Ernesto Paolillo kijelentette, a milánói klubnak nincs szüksége Ronaldinhóra, és nem a magas vételár miatt álltak el vételi szándékuktól. A vezető eloszlatta a Roberto Mancini távozásáról szóló pletykákat, elmondta, hogy a klubnál teljesen elégedettek a mester munkájával.
Az Inter vezetősége elégedett Roberto Mancini munkájával
Fotó: Imago
Az Inter vezetősége elégedett Roberto Mancini munkájával
Az Inter vezetősége elégedett Roberto Mancini munkájával
Fotó: Imago
Az Inter vezetősége elégedett Roberto Mancini munkájával

Ernesto Paolillo, az Internazionale igazgatója elmondta, nem a pénzen múlik, hogy megveszik-e a Barcelona brazil zsenijét, Ronaldinhót, hanem azon, szükség van-e rá a csapatban.

„Ha nem igazoljuk le Ronaldinhót az azért lesz, mert olyan játékosokat veszünk, akikre szükség van a csapatban. A brazil klasszis posztján kiváló futballistáink vannak. Még ha alacsonyabb is lenne az ára, akkor is a hiányposztokra keresünk embereket” – mondta az igazgató.

„Nagyon erős az együttesünk, de szükségünk van két vagy három labdarúgóra, hogy versenyezni tudjunk a Manchester Uniteddel, vagy a Chelsea-vel. Csak a legerősebb csapat nyerheti meg a BL-t” – tette hozzá Paolillo.

A vezető beszélt az edzőkérdésről is az Internél, mely a milánói klub BL-kiesése óta téma a sajtóban. Az igazgató elmondta, elégedettek Roberto Mancinivel, és azt szeretnék, hogy maradjon a „fekete-kékeknél”.

„Nekünk van a legjobb edzőnk Olaszországban. Mancininak hosszú időre szóló szerződése van a klubbal, és a vezetőség teljesen elégedett a munkájával. Megnyerte az Interrel a tavlyi és az azelőtti bajnokságot is, valamint idén is minden bizonnyal sikert hoz. Miért váltanánk le?” – cáfolta a pletykákat Paolillo.

Az Internazionale vasárnap megvédheti olasz bajnoki címét, ha megveri a városi rivális Milant, és az Olasz Kupában is talpon van még, az elődöntő visszavágóját szerdán játssza a Lazio ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik