Christian Vieri marad Olaszországban, a Fiorentinánál folytatja

Vágólapra másolva!
2007.07.19. 13:26
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő Fiorentina csapta leigazolta a korábbi olasz válogatott, Christian Vierit. A csatár egy évre írt alá az előző bajnokságban az ötödik helyen végző alakulathoz, amely másfél millió eurót garantál neki az elkövetkezendő tizenkét hónap alatt.
Christian Vieri  Firenzében folytatja
Christian Vieri Firenzében folytatja
Christian Vieri  Firenzében folytatja
Christian Vieri Firenzében folytatja

Marad Olaszországban Christian Vieri! Hiába próbálta a 34 éves csatárt Angliába csábítani Sven Goran Eriksson, a Manchester City "frissen" kinevezett vezetőedzője, Bobo döntött: a mediterrán félszigeten folytatja (fejezi be?) pályafutását.

A lilák tizenkét hónapra másfél millió eurót fizetnek a játékosnak, aki az előző szezont az Atalanta csapatában töltötte. Sérülései miatt azonban mindössze hétszer lépett pályára a kék-feketéknél.

Vieri nem sokat gondolkozott a Fiorentina ajánlatán: gyorsan döntött, s miután aláírta szerződését, csütörtökön már az új társakkal készülhet az elkövetkező szezonra.

A Fiorentinától a nyáron távozott Luca Toni. Kérdés tehát: hogy a veterán csatár képes lesz-e megközelíteni a (most már) müncheni gólvágó teljesítményét?

Vieri sokáig igazi vándormadárnak számított. Pályafutása során nyolc év alatt megfordult a Torinoban, a Pisében, a Ravennében, a Veneziában, az Atalantában (több mint tíz évvel ezelőtt), a Juventusban, az Atletico Madridban, a Lazioban. 1999-ben aztán nagy változás történt: szerződtette Bobót az Inter, ahol hat idényt töltött el. Ezek után Milan-Monaco-Atalanta volt a csatár útja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik