Találatok a Thiais címkére

Találatok száma: 3

Rg: remek magyar 7. és 8. hely a franciaországi GP-versenyről

2019-03-31 18:48:37

Igen jól szerepelt a magyar felnőtt kéziszercsapat a franciaországi Thiais-ben megrendezett ritmikus gimnasztika Grand Prix-versenyen, a sportág egyik legnagyobb presztízsű hagyományos seregszemléjén. A Borda Korinna, Borsányi Patrícia, Földi Cintia, Kovács Jázmin, Németh Virág, Wehovszky Vivien összeállítású kéziszercsapat összetettben a 8. helyet szerezte meg, az 5 labda döntőjében pedig a 7. pozícióban zárt.

ritmikus gimnasztika rg GP rg magyar kéziszercsapat Thiais Linoj Asram

Rg: 7. a magyar kéziszercsapat Thiais-ben; olasz űrpontszám

2018-03-26 21:00:11

A magyar felnőtt ritmikus gimnasztika kéziszercsapat összetettben a 10., a 3 labda, 2 kötél szerenkénti döntőben a 7. helyen végzett a magas presztízsű Thiais-i Grand Prix-versenyen. Váray Míra a felnőtt egyéni mezőnyben a 25. helyen végzett. A versenyen megszületett az rg-történelem egyik legmagasabb pontszáma, és jó néhány meglepetés is volt, még úgy is, hogy a 2017-es évben végig aranyakat „szüretelő” orosz Averina ikrek is elindultak.

ritmikus gimnasztika rg-GP rg magyar kéziszercsapat Váray Míra Thiais

Rg: Vass Dóra 14. Thiais-ben, az oroszoknál valami nagyon nem stimmel

2016-03-27 17:29:05

Vass Dóra összetettben a 14. helyen végzett a ritmikus gimnasztika Grand Prix-sorozat franciaországi, thiais-i állomásán, szezonbeli legjobb összetett pontszámát elérve. Az összetett versenyt az orosz Margarita Mamun nyerte meg a szintén orosz Alekszandra Szoldatova és a fehérorosz Melityina Sztanjuta előtt, a szerenkénti döntőkben Mamun és Szoldatova igazságosan elosztotta az aranyérmeket.

ritmikus gimnasztika rg GP rg Vass Dóra Thiais Melityina Sztanjuta