Találatok a Schumacher címkére

Találatok száma: 5

F1: a Schumacher-film – főszerepben a legenda és a családapa

2021-09-15 18:18:48

Szerdán reggel megjelent a Netflix kínálatában a film a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacherről, amelynek célja, hogy az autóversenyző teljes személyiségét bemutassa, ráadásul ezt a család teljes támogatásával teszi. A streamingszolgáltató teljesítette a vállalást, sőt, a történtek fényében akadnak egészen „félelmetes” részletek is a filmben, amelyből azonban csak a sorok között olvasva derülhet ki, hogy milyen állapotban van 2013-as síbalesete óta a nyilvánosság számára elérhetetlen Schumacher.

dokumentumfilm Schumacher Netflix Michael Schumacher

Videó: kis pálya, nagy játék - Schumacher bombája a léc alá

2013-08-06 10:11:35

A brazil futsalbajnokságban szereplő Corinthians 7–4-re nyert az Atlantico Erechim ellen. Az összecsapáson a Cor futsalosa, Schumacher a szögletből felívelt labdát óriási erővel bombázta a kapuba. Tekintse meg, érdemes!

videó Schumacher Corinthians Atlético Erechim

Schumacher az ötödik a sportolók között a Forbes 2007-es listáján

2009-01-09 10:47:20

Az amerikai Forbes magazin a napokban tette nyilvánossá azt a listáját, amelyen a világ 100 legbefolyásosabb emberét veszi számba. A rangsorban két labdarúgó, négy kosárlabdázó, három teniszező, három golfozó, egy bokszoló, és az autó-motorsport négy képviselője kapott helyet. David Beckham a 15., a visszavonult Michael Schumacher a 24. pozíciót foglalja el.

Beckham Schumacher

Dráma! Alonso nyert, Mincahel Schumacher kiesett

2006-10-12 00:00:03

Az élről induló Michael Schumacher motorhiba miatt az első helyről kiesett a 38. körben, így a címvédő Fernando Alonso nyerte az 57. Formula-1-es világbajnokság szuzukai Japán Nagydíját. A Renault spanyol sztárja két hét múlva Brazíliában lehet másodszor világbajnok, ehhez mindössze egy pontot kell szereznie. Ettől függetlenül is ünnepelhet, ha a Ferrari visszavonuló német legendája nem nyer Interlagosban.

Schumacher F1 Fernando Alonso Japán Nagydíj

Alonso előre tekint, de nem feledi Monzát

2006-10-02 00:00:03

A kiélezett hajrában döntő lehet a viszonylagos lelki nyugalom, hiszen az idegesség okozta legkisebb hiba is végzetessé válhat. Így nem meglepő, hogy az elmúlt hetekben többször hibázó Fernando Alonso is igyekszik „helyrerázni” magát, ezért most már nem foglalkozik az Olasz Nagydíj történéseivel, igaz nem akarja elfeledni a szerinte igazságtalan büntetést.

Fernando Alonso Monza Massa