Találatok a női kézilabda Eb címkére

Találatok száma: 534

Női kézi Eb: a torna nagykövete lett a Győr korábbi klasszisa

2022-09-20 10:01:45

Már csak 45 nap és kezdődik a szlovén, északmacedón és montenegrói közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság. Ez alkalomból a torna egyik nagykövetével, a Győri Audi ETO KC korábbi jobbátlövőjével, a montenegrói Katarina Bulatoviccsal készített interjút az Európai Kézilabda-szövetség (EHF), melynek a négyszeres BL-győztes klasszis pályafutásáról, a visszavonulása utáni időszakról és jelenlegi feladatairól is beszélt.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda Katarina Bulatovics Győri Audi ETO KC

Női kézi Eb: a mieink egy csoportban a címvédővel és a legutóbbi bronzérmessel

2022-04-28 16:40:42

A világ- és Európa-bajnoki címvédő Norvégia, a legutóbb bronzérmes Horvátország és a tornaújonc Svájc lesz Magyarország csoportellenfele a november 4–20. között sorra kerülő női kézilabda Európa-bajnokságon, amelynek három ország (Észak-Macedónia, Montenegró, Szlovénia) ad otthont. Az A-csoportba sorolt magyar válogatott a csütörtök kora esti sorsolás helyszínén, Ljubljanában játssza majd a csoportmérkőzéseit.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb: a mieink a 2. kalapból várják a sorsolást

2022-04-25 10:16:32

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) közzétette az idei (november 4–20.) női kézilabda Európa-bajnokság sorsolás előtti kiemelését – írja az MKSZ.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda

Női kézi Eb: Ljubljanában játszik a magyar válogatott

2022-04-11 14:02:35

Április 28-án sorsolják a 2022-es női kézilabda Európa-bajnokság csoportbeosztását. A mieink biztosan az A-csoportba kerülnek – amennyiben kijutnak a tornára –, melynek a szlovén főváros, Ljubljana a házigazdája – írja az EHF honlapja.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda

Női kézi Eb-sel.: a spanyolok és a szlovákok is a csoportunkban

2021-03-25 10:22:51

A magyar női kézilabda-válogatott Spanyolországgal, Szlovákiával, valamint az 1-es számú előselejtezős csoport győztesével került azonos kvartettbe a 2022-es Európa-bajnokság selejtezősorozatában.

női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb-selejtező női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb-sel.: a mieink a 2-es kalapból várják a sorsolást

2021-03-24 14:14:30

A magyar női kézilabda-válogatott a 2-es kalapból várhatja az Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki sorsolását – adta hírül az európai szövetség (EHF) honlapja.

női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb-selejtező női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb: az EHF megbüntette a „bírózó” dán kapitányt

2021-02-10 17:54:06

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) pénzbüntetést szabott ki Jesper Jensenre, a dán női válogatott szövetségi kapitányára.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Eb Jesper Jensen EHF

A női kézi Eb jelenetét mutatta be, BL-csapatok csábítják, miközben nem kér a sztárságból

2021-01-17 10:32:34

Tea Pijevic egyedi védési stílusával hamar belopta magát a szurkolók szívébe a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságon. Székesfehérváron látogattuk meg a kapust, hogy a szokatlan technikájáról és a bravúros bronzérmet szerző horvát válogatott titkáról kérdezzük. Néhány napja láthatták már videoriportunkat, ezúttal pedig a teljes interjút is elolvashatják, melyből sok érdekességet megtudhatnak a közvetlen játékosról. 

női kézilabda Eb női kézilabda interjú horvát női kézilabda-válogatott Tea Pijevic Nenad Sostaric

Női kézilabda Eb: Mörk sírva mondta el, mennyire hihetetlen ez az egész

2020-12-21 09:56:42

Mint arról beszámoltunk, a dániai női kézilabda Európa-bajnokság döntőjében Norvégia 22–20-ra legyőzte Franciaországot, így nyolcadszor is megnyerte a kontinenstornát. Az izgalmas finálé után a főszereplők értékeltek.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb norvég női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb: erről szól a sport! A horvátok a norvégokkal ünnepeltek – videó

2020-12-21 09:43:24

Mint arról beszámoltunk, a női kézilabda Európa-bajnokság záró napján a norvég és a horvát válogatott is nyert, így előbbi arany- utóbbi bronzérmet szerzett. Az ünneplés nem is maradt el, néhány norvég játékos a horvátokkal együtt énekelve örömködött.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb norvég női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb: eksztázisban ünneplő horvátok; Dánia kiakadva búslakodik

2020-12-21 08:42:23

A nagy elismerés és ünneplés mellett egyben kisebb vihart is kavart már Horvátországban a női kézilabda Európa-bajnokság bronzmeccse, hiszen amellett, hogy a horvátok – történetükben először női vonalon – harmadik helyet szereztek kontinensviadalon az északiak vasárnap délutáni 25-19-es legyőzésével, rögtön a dán szövetségi kapitány kifakadását is idézték a portálok.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb horvát női kézilabda-válogatott

Női kézi: újra a csúcson – Nora Mörk másodszor Eb-gólkirálynő

2020-12-20 20:07:17

A norvég Nora Mörk lett a Dániában rendezett női kézilabda Európa-bajnokság gólkirálynője, a szakágban egyedüliként másodszor végzett a lista élén. 

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb Norvégia

Női kézi Eb: Norvégia nyerte a döntőt Franciaország ellen

2020-12-20 19:34:27

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a norvégok biztosan megnyerik a dániai Európa-bajnokság döntőjét Franciaország ellen, az ellenfél a második félidőben feltámadt, és hét perccel a vége előtt még a vezetést is átvette. A végjáték viszont újra Oftedaléké lett (22–20), így a norvégok nyolcadszor is megnyerték a női kézilabda Európa-bajnokságot.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb norvég női kézilabda-válogatott

Norvégia nyolcadszor is Európa-bajnok női kézilabdában

2020-12-20 16:02:56

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a norvégok biztosan megnyerik a dániai  női kézilabda Európa-bajnokság döntőjét Franciaország ellen, az ellenfél a második félidőben feltámadt, és hét perccel a vége előtt még a vezetést is átvette. A végjáték viszont újra Oftedaléké lett (22–20), így a norvégok nyolcadszor is megnyerték a kontinenstornát.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb norvég női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb: a szenzációs horvátok szerezték meg a bronzérmet

2020-12-20 15:35:10

A torna szenzációját szállító Horvátország szerezte meg a bronzérmet a női kézilabda Európa-bajnokságon, miután 25–19-re nyert a házigazda Dánia elleni helyosztón, megkoronázva a bő két hét során mutatott teljesítményét. 

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézi Eb horvát női kézilabda-válogatott dán női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb: három norvég az álomcsapatban, győri játékos az MVP

2020-12-20 12:21:35

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kihirdette a dániai női Európa-bajnokság álomcsapatát, amelybe három norvég játékos, köztük a Győri ETO irányítója, Stine Oftedal is bekerült. A legértékesebb játékos, a francia Estelle Nze Minko is a magyar klub kötelékébe tartozik. 

álomcsapat női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb

Női kézi Eb: Feleslegesen magunkra vettük a terhet – Kovacsics Anikó

2020-12-19 08:41:53

Kovacsics Anikó, a magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya szerint a saját maguk által támasztott elvárásnak nem tudtak megfelelni a dániai Európa-bajnokságon, ezért fontos, hogy már a tornák kezdete előtt úrrá kell lenniük a bennük lakozó feszültségen.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott kézilabda

Kézilabda: aranyvasárnap Bukarestben – húsz éve nyert Eb-t a női válogatott

2020-12-18 19:35:32

Az esztendő vége az adventi várakozás és a női kézilabda Európa-bajnokság időszaka. Utóbbi hagyomány „valamivel” újabb keletű, negyedszázados, és az Eb 1994-es rajtja óta egyszer ünnepelhettük kétszeresen is az aranyvasárnapot: kereken húsz évvel ezelőtt, 2000. december 17-én. Méghozzá Bukarestben, minden idők legérzelemdúsabb végjátéka után.

női kézilabda Eb magyar női kézilabda-válogatott Pálinger Katalin Mocsai Lajos Farkas Ágnes

Női kézi Eb: a norvégok a végére felőrölték a dánokat, ezzel döntősök

2020-12-18 21:19:24

Norvégia az első félidőben szenvedett a dánok ellen, de utána megfordította az elődöntőt, így készülhet a franciák elleni fináléra a Dániában zajló női kézilabda Európa-bajnokságon.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb norvég női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb: már az első félidőben eldöntötték a franciák a horvátok elleni elődöntőt

2020-12-18 18:44:10

A címvédő Franciaország kiütötte a már a négy közé kerüléssel is története legjobb eredményét elérő Horvátországot a Dániában zajló női kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjében. A horvátok ezúttal nem tudták megismételni a torna korábbi szakaszában mutatott teljesítményüket, a franciák már az első félidőben eldöntötték a továbbjutást. 

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb horvát női kézilabda-válogatott