Találatok a Moratti címkére

Találatok száma: 3

Moratti kiakadt, s átadta az Inter vezetését

2012-01-19 02:27:05

Volt egyszer egy „Grande Inter", amikor a hatvanas évek közepén többszörösen is az olasz csapatot koronázták kontinensünk, sőt az egész világ legjobbjává. Angelo Moratti elnöksége alatt történt mindez, majd az aranykort hosszú szünet követte. Amikor már nagyon nem ment, fia, Massimo Moratti érkezett, és megkezdte máig tartó korszakát a klub élén. Bizony meg kellett küzdenie azért, hogy a nagy hagyományú csapat ismét Európa legjobbja lehessen – eljött az a pillanat is, amikor egy kicsit elege lett, és tulajdonosként leváltotta magát az elnöki székből.

sportnaptár olasz labdarúgás Serie A Moratti Inter Giacinto Facchetti

Moratti szerint kell Adriano, a csatár mégis kimaradt a BL-keretből

2007-09-08 00:00:51

Az olasz labdarúgó bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale elnöke, Massimo Moratti támogatásáról biztosította Adrianót, a csapat brazil játékosát. Erre azok után került sor, hogy a milánói alakulat nem jelölte BL-keretébe a brazilt.

Moratti

Moratti: Senki után nem nyomoztattunk

2006-10-01 00:00:02

Az Internazionale elnöke cáfolta azt a feltételezést, hogy az olasz futballklub magánnyomozókat szerződtetett volna azoknak a játékvezetőknek a megfigyelésére, akiket későb megvádoltak a nyári, itáliai bundabotrányban.

olasz bundabotrány De Santis Moratti