Találatok a MCS címkére

Találatok száma: 33

MCS FIFA: „Megpróbáltam egy váratlan húzást, és szerencsére bejött”

2020-12-27 14:55:24

Történelmet írt Sero, hogy az első nagy versenyét, a Megyék Csatáját sikerült megnyernie, méghozzá a legfiatalabb indulóként. Ellenfele nem más volt, mint Gabinho, aki az első mérkőzésen még magabiztosan nyert, aztán már egy hosszabbításos, aranygólos diadallal kapaszkodott vissza Sero, végül egy látványos és nagy különbségű győzelemmel az első helyet is megszerezte. A harmadik gólja pedig a torna egyik legpimaszabb, egyben legszebb és legzseniálisabb találata volt.

Sero Megyék Csatája MCS FIFA 21 FIFA

Megyék Csatája LoL: három Akali, három győzelem, Kubu lett a finálé MVP-je

2020-12-27 14:34:47

Egyetlen párharcot sem veszített el a fináléig a Budapesti Griffek ötöse a Megyék Csatája League of Legends tornáján, de minden sorozat megszakad egyszer. A legkiélezettebb pillanatokban a Nógrádi Tollas Vitézek jobban koncentráltak, az első vereség kijózanító pofonként felébresztette őket, hogy utána zsinórban három győzelemmel elhódítsák a bajnoki címet.

Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS FIFA 21: történelmet írt az Xbox-döntőt megnyerő fiatal titán

2020-12-25 15:30:45

Két kérdés maradt mindössze nyitva a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny végére, ki nyeri a FIFA 21-ben a két konzol döntőjét?! Xboxon előzetesen kevesen várták a Bács-Kiskun Betyárokat képviselő Serot a Megyék Csatája döntőjébe, sőt ő maga is leginkább a top 8-at tűzte ki célul, de az elszántsága, tehetsége, és kivételes játéka végül a csúcsra repítette.

e-sport Xbox Megyék Csatája MCS FIFA 21 FIFA

MCS FIFA 21: aranygól döntött a PS4-es fináléban

2020-12-25 15:20:21

Két kérdés maradt mindössze nyitva a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny végére, ki nyeri a FIFA 21-ben a két konzol döntőjét?! PS4-en a Csongrádi Turulokat vezető EndLine03 és a Tolnai Hercegeket képviselő HorvathG_ csapott össze. Már a csoportkör alatt összefutottak, de akkor mind a ketten nyertek egyet-egyet egymás ellen, így 3–3 ponttal gazdagodtak.

e-sport Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21 FIFA

MCS LoL: hiába a pentakill, egy remek fordítás után eldőlt a bajnoki cím sorsa

2020-12-25 15:15:50

Elérkezett a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornája a mindent eldöntő szériához, amelyben a Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek csaptak össze az 500 000 forintos főnyereményért. Az izgalmakban és remek egyéni megmozdulásokban gazdag mérkőzések több ezer embert ültettek a képernyők elé, de a végén csak egyetlen csapat örülhetett igazán. Az alábbiakban következik az MCS LoL-döntő rövid összefoglalója.

Megyék Csatája MCS LoL MCS LoL League of Legends

MCS FIFA 21: Dávid és Góliát csatáját rendezik az Xbox döntőjében

2020-12-19 16:51:59

Egy hosszú út végéhez érkezett a két játékos, ugyanis a selejtezőket követően egy öthetes csoportkörökre bontott küzdelemsorozatban kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket, utána pedig az egyenes kieséses szakaszban még jobban fel kellett pörögniük.

e-sport Xbox Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS FIFA 21: ennél szorosabb aligha lehetne a PS4-es finálé

2020-12-19 11:44:05

Egy hosszú út végéhez érkezett a két játékos, mivel a selejtezőket követően egy öthetes csoportkörökre bontott küzdelemsorozatban kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket, utána pedig az egyenes kieséses szakaszban még jobban fel kellett pörögniük.

e-sport Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21 FIFA

MCS LoL: revansra készülhetnek a Tollas Vitézek a Griffek ellen a döntőben

2020-12-19 11:35:33

A tét hatalmas, ugyanis 700 000 forintos összdíjazásért küzdenek meg a Megyék Csatája legerősebb League of Legends csapatai. Az egyik sarokban a Budapesti Griffek, a másikban a Nógrádi Tollas Vitézek játékosai sorakoztak fel, hogy egy mindent eldöntő Bo5-ös szériában összecsapjanak. A mérkőzéseket december 19-én 12.00-tól követhetitek élőben a Megyék Csatája oldalán, a felvezetőműsor 11.30-tól indul.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS LoL: hátrányból fordítás és magabiztos 2–0 az elődöntőkben

2020-12-19 04:19:36

Az északi régió két képviselője, valamint a nyugati bajnok és a keleti első mérkőzött meg a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends elődöntőiben. A parázs összecsapások nagyon magas szinten zajlottak, s csak két csapat örülhetett a végén. Ez történt az MCS LoL egyenes kieséses szakaszának legutóbbi körében.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS FIFA: hatalmas izgalmak után megvannak a döntő résztvevői

2020-12-19 03:52:43

Egy nagyon hosszú, öthetes időszak zárult le azzal, hogy véget értek a csoportmérkőzések a Megyék Csatáján, és így kialakult mindkét konzolon a rájátszás mezőnye. Már eddig lehetett látni izgalmas és fordulatos mérkőzéseket, de a habot arra a bizonyos tortára egyértelműen a legjobb nyolcban lejátszott párharcok jelentették. Voltak egyértelmű összecsapások, azonban akadtak nüanszon múló továbbjutások, illetve kiesések. Íme, a PS4 és az Xboxon lejátszott negyed-, valamint elődöntők eredményei.

e-sport Xbox Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS LoL: borult a papírforma az egyik negyeddöntőben

2020-12-13 15:21:02

Óriási várakozás övezte a Megyék Csatája League of Legends versenyének negyeddöntőit, ugyanis összecsaptak a régiók legjobb csapatai. A papírforma többé-kevésbé érvényesült, négyből három összecsapáson az a gárda jutott tovább az elődöntőkbe, amelyik megnyerte a csoportját. Az alábbiakban megtaláljátok a rájátszás első körének összefoglalóját, valamint betekintést nyerhettek az elődöntők erőviszonyaiba.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

Megyék Csatája LoL: milyen esélyekkel indulnak a csapatok a negyeddöntőkben?

2020-12-12 13:54:07

Hosszú heteken keresztül viaskodtak egymással a megyék legerősebb League of Legends csapatai, de minden régióból csak két-két ötös folytathatja a menetelést. December 12-én a negyeddöntőkben, december 13-án az elődöntőkben szoríthattok kedvenc csapataitoknak. Az erőviszonyokat nehéz felmérni, ugyanis az alábbi párosítások először szerepelnek a Megyék Csatájában.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

Megyék Csatája: íme, a FIFA- és a LoL-csoportkörök legszebb pillanatai – videó

2020-12-12 02:18:01

Már nem kell sokat várni, hogy elrajtoljanak a Megyék Csatája League of Legends és FIFA 21 versenyének negyeddöntői. Minden régióból a két-két legjobb jutott be az egyenes kieséses szakaszba, ahol nem lehet hibázni, ugyanis a tét hatalmas. Az 1 millió forintos összdíjazásért még 40 LoL-os és 16 FIFA játékos van versenyben, de vasárnap estére eldől, hogy kik lesznek azok, akik képviselhetik megyéjüket a fináléban. Addig is tekintsetek vissza a csoportkörök legviccesebb, legszebb és legakciódúsabb pillanataira.

e-sport Xbox Playstation Megyék Csatája MCS LoL

MCS LoL: ez a nyolc csapat jutott rájátszásba, íme a sorsolás!

2020-12-12 01:52:31

Rendhagyó módon, de lezárult a Megyék Csatája League of Legends versenyének csoportköre, megvan az a nyolc csapat, amelyek képviselhetik megyéjüket a rájátszásban.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS FIFA: ketten is az utolsó fordulóban előztek és jutottak tovább

2020-12-12 01:27:07

A Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreiben nem fukarkodtak a gólokkal, és igazából mindkét konzolon volt jó néhány elképesztő összecsapás. Az ötödik játéknapot követően minden eldőlt, a korábban már továbbjutó játékosokhoz most csatlakoztak azok, akik az utolsó fordulóban harcolták ki a részvételüket a legjobb nyolc között. LszL22 és Gabinho olyannyira kicentizte a dolgot, hogy ez a hétvége különösen fontos volt számukra, és sikerült maradandót alkotniuk. Az 5. forduló összefoglalója után a negyeddöntő sorsolására is fényt derítünk!

e-sport Xbox Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS FIFA 21: az ötödik játéknap az utolsó továbbjutó helyekről dönt

2020-12-04 15:25:33

Péntek délután és este az xboxos, míg szombat délelőtt a PS4-es mezőny lép pályára. Mivel minden mérkőzés külön számít a pontszerzés tekintetében, ezért egy oda-visszavágós összecsapás nagyon sok mindenről dönthet az aktuális fordulóban. A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny FIFA 21 versenyén pedig minden pont számít, hiszen a régiókra osztott csoportokból csak az első két helyezett jut tovább. A legtöbb régióban eldőlt a továbbjutás kérdése, szinte minden csoportban van már legalább egy olyan játékos, aki ott van a rájátszásban. Viszont maradt még néhány nyitott kérdés, és ha a mostani játéknapon egyesek életük legjobb formáját nyújtják, akkor tovább folytatódik számukra a menetelés, máskülönben át kell adni a helyüket más megyék képviselőinek. Nagyon szoros és jó mérkőzések várhatóak a csoportmérkőzések utolsó fordulójában.

e-sport Xbox Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21

Megyék Csatája: a népszerű youtuber is részt vesz a hétvégi közvetítésben

2020-12-04 01:30:00

Aki csak kicsit is járatosabb a YouTube világában, annak nem kell bemutatni Fábián "luckeY" Miklóst, aki elképesztő népszerűségnek örvend a világ legnagyobb videós platformján. Jelenleg ő a 9. legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar youtuber, aki egyetlen pillanatra sem pihen, hanem folyamatosan gyártja a tartalmakat népes rajongótáborának. A Megyék Csatájában eddig a Sztárfutamon találkozhattatok vele, azonban a csoportkörök utolsó fordulóira megragadja a mikrofont és becsatlakozik a legizgalmasabb mérkőzések kommentálásába is.

luckeY e-sport Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS LoL: a nyolcadik forduló után csak még kiélezettebbé vált a versenyfutás

2020-12-04 01:14:23

A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends csoportkörei még mindig nem értek véget, sem papíron, sem a továbbjutás szempontjából. Bár vannak olyan mérkőzések minden régióban, ahol egyértelműen esélyesebb az egyik csapat, ez a tabellán nem igazán látszódik. A nyolcadik fordulóban az eddigi legnagyobb rangadón egymásnak estek a Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek, azonban nem csak ők kapták meg a rivaldafényt. Rövid összefoglalót olvashattok az alábbiakban a legutóbbi meccsnapról.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS FIFA 21: PS4-en alig maradt kiadó hely, Xboxon viszont fokozódnak az izgalmak

2020-12-03 22:42:27

A Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreiben nem fukarkodnak a gólokkal, és igazából mindkét konzolon többször is megrezegtetik a hálókat a meccsek során. Az utolsó előtte játéknapon néhány rangadót is megrendeztek, illetve kiderült, hogy mindössze két játékos maradt csak a négyből, aki továbbra is hibátlan. Ehhez jön még az, hogy PlayStation 4-en igazából szinte minden kiadó hely eldőlt, viszont Xboxon még bizony számolgatni kell majd némely eredmény esetén a playoffba jutást illetően. Ez történt a csoportkörök negyedik fordulójában!

Xbox Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21 Erling Haaland

MCS: esélylatolgatás az utolsó négy LoL-forduló előtt

2020-11-27 16:48:11

Hat forduló lezajlott a Megyék Csatája League of Legends versenyének csoportköreiből, az egyes régiókban többék-kevésbé kirajzolódtak az erőviszonyok. Az alábbiakban az összes csapat aktuális helyezéséről megtudhattok plusz információkat annak tükrében, hogy mely együtteseknek van még lehetőségük a továbbjutásra, valamint kik azok, akik már biztosan nem lesznek ott a rájátszásban.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends