Találatok a francia átigazolás címkére

Találatok száma: 811

MU: egyre nagyobb a pánik, a PSG kegyvesztettje a radaron – sajtóhír

2022-08-12 07:55:59

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a Paris Saint-Germain 29 éves argentin csatárát, Mauro Icardit szerződtetné – írja a tycsport.com

francia átigazolás angol átigazolás Paris Saint-Germain PSG Mauro Icardi Manchester United

Have a Nice team! Több selecao és Ayrton Senna, semmi nationalelf

2022-08-06 10:23:17

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Nézzük, mit adott mára nekünk a nemzetközi piac és a nemzetközi szaksajtó! Heti körünket szokás szerint Angliában kezdtük, Olaszországban folytattuk, hogy onnan érkezzünk el Franciaországba.

spanyol átigazolás olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás Rennes Real Madrid

PL: Schmeichel 11 év után távozik a Leicestertől – hivatalos

2022-08-03 21:52:27

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy Kasper Schmeichel tizenegy év után távozik a klubtól a francia OGC Nice kedvéért.

francia átigazolás angol átigazolás Premier League Nice Ligue 1 Leicester City

Botlás vagy süllyedés: merre tart az Atalanta?

2022-08-03 13:16:21

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Nézzük, mit adott mára nekünk a nemzetközi piac és a nemzetközi szaksajtó! Heti körünket szokás szerint Angliában kezdtük, és Olaszországban folytatjuk.

olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás Roma Milan

Bienvenue a Lyon! Retour a Lyon! – amerikai kézben az OL

2022-07-27 12:54:04

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Az angolok és az olaszok után szokásunk szerint a franciákkal folytatjuk.

olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás Real Madrid PSG Olympique Marseille

Mourinho, scudetto? A mester már elérte a csillagokat, most rajtuk a sor

2022-07-26 15:49:45

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Heti körünket az angolok után szokásunk szerint az olaszokkal folytatjuk.

olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás Roma Paulo Dybala

Nem kerül arab kézbe a Marseille, McCourt és Longoria már a BL-re erősít

2022-07-20 08:33:07

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Az angolok és az olaszok után szokásunk szerint a franciákkal folytatjuk.

olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás Real Madrid PSG Olympique Marseille

Angyal és Pogbomba, ez még kevés a Juventus újjászületéséhez

2022-07-19 13:30:15

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Az angolok után szokásunk szerint az olaszokkal folytatjuk.

Ángel di María Álvaro Morata olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás

Cristiano Ronaldo utódját Monacóban lelte meg az MU?

2022-07-15 12:02:41

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Soha nem látott árak, soha nem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Az angolok, az olaszok és a németek után szokásunk szerint a franciákkal folytatjuk.

német átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás PSG Olympique Marseille

Ciao drágán: Vidal 5.3 millió euróért távozott, Sánchez hétért mehet

2022-07-13 10:44:55

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Soha nem látott árak, soha nem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Az angolok után szokásunk szerint az olaszokkal folytatjuk.

olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás Torino Roma

Paris Saint-Galactique: összeáll a futballtörténelem egyik legjobb kvartettje?

2022-07-06 06:52:16

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Nézzük, mit adott mára nekünk a nemzetközi piac és a nemzetközi szaksajtó! Az angolok, az olaszok és a németek után a szokásoknak megfelelően a franciákkal folytatjuk.

német átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás PSG Neymar Monaco

Marseille: elveszíthetik a világbajnok klublegendát

2022-07-05 13:09:48

Steve Mandanda, az Olympique Marseille világbajnok kapusa szóban megállapodott a Rennes-nel, már csak a két klub egyezsége hiányzik ahhoz, hogy a labdarúgó a bretonoknál kezdje az új idényt – értesült a L’Équipe.

francia átigazolás Steve Mandanda Olympique Marseille Marseille Ligue 1

PSG: az elvágyódó Neymar a Premier League-ben köthet ki – sajtóhír

2022-07-01 16:06:40

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea érdeklődik a Paris Saint-Germain brazil klasszisa, Neymar iránt – írja az ESPN.

francia átigazolás angol átigazolás Paris Saint-Germain PSG Neymar Chelsea

Ligue 1: visszatér a Lyonhoz a világbajnok középpályás

2022-07-01 10:35:41

Visszatér a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Lyonhoz a világbajnok és Bajnokok Ligája-győztes Corentin Tolisso – számolt be róla az MTI.

nemzetközi átigazolás francia átigazolás Olympique Lyon Corentin Tolisso Bayern München

Chelsea: Mbappé édesanyja kiakadt, amiért nem szerződtették a fiát

2022-06-22 10:50:21

Nem mindennapi történetet mesélt el Serge Daniel Boga, a Chelsea egykori játékosmegfigyelője. Állítása szerint ő már 2012-ben felfigyelt Kylian Mbappéra, aki a londoni együttesnél próbajátékon is részt vett. A fiatal francia jól szerepelt, de mégsem szerződtették egy mérkőzés után, az édesanyja pedig kiakadt.

francia átigazolás angol átigazolás Kylian Mbappé Chelsea

PSG: „Mbappé nem mondott nemet a Realnak, csak kicsit várni kell rá”

2022-06-17 10:55:01

Mint ismert, Kylian Mbappé meghosszabbította szerződését a francia élvonalban szereplő PSG-nél – ezzel gyakorlatilag a legtöbb Real Madrid-szurkoló a francia csatár ellen fordult, hiszen évek óta azt hajtogatta: a királyiaknál szeretne futballozni. A világbajnok támadót most a madridiak legendája, Hugo Sánchez védte meg.

spanyol átigazolás francia átigazolás Real Madrid Paris Saint-Germain PSG Kylian Mbappé

PSG: Lewandowski ügyében a feleségé az utolsó szó?

2022-06-15 23:44:24

A PSG új sportigazgatója, Luís Campos a L’Équipe információi szerint kivetette a hálóját a Bayern Münchennel szakítani akaró Robert Lewandowskira. Csakhogy nem várt akadály tornyosul az üzletkötés elé.

német átigazolás francia átigazolás Robert Lewandowski Párizs PSG Bayern München

Arsenal: a PSG elvinné a 80 milliós kegyvesztettet – sajtóhír

2022-05-27 21:10:53

Sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata érdeklődik az Arsenal elefántcsontparti szélsője, Nicolas Pépé iránt.

francia átigazolás angol átigazolás PSG Nicolas Pépé Arsenal

PSG: „Mbappé? Nekem azt mondták, hogy az Atléticóba igazol”

2022-05-18 13:40:19

José Luis Martínez-Almeida, Madrid polgármestere azzal viccelődött, hogy Kylian Mbappé az Atlético Madridhoz igazol a Paris Saint-Germaintől.

spanyol átigazolás francia átigazolás Real Madrid Paris Saint-Germain PSG Kylian Mbappé

A Barcelona kihozta a télből a maximumot?

2022-02-03 12:30:59

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Lassan lecsorognak az illetékes hivatal asztaláról az utolsó átigazolások is a labdarúgó-topligákban, nézzük, hogyan zártak a csapatok a Bundesligában, a La Ligában és a Ligue 1-ben!

téli átigazolások téli transzfersorozat spanyol átigazolás olasz átigazolás német átigazolás francia átigazolás