Találatok a Fortnite címkére

Találatok száma: 5

Tenisz: Oszaka Naomi játszható karakterként bekerül a Fortnite-ba

2022-03-01 18:58:59

A világ egyik legnépszerűbb lövöldözős játékában, a Fortnite-ban már eddig is a sportvilág több ismert képviselője kapott helyet, mint játszható karakter – Harry Kane, Marco Reus, Neymar, LeBron James –, és a játék kiadója hétfőn bejelentette, a napokban a korábbi világelső teniszező, Oszaka Naomi is választható lesz.

tenisz Oszaka Naomi Fortnite

E-sport: elképesztő botrány, kommandósok a vb-győztes házánál

2019-08-13 14:43:05

A Fortnite nevű játékban júliusban világbajnoki címet szerző Kyle „Bugha” Giersdorf hamis bejelentés áldozata lett – a 16 éves e-sportoló családjának házát kommandósok vették körül szombat este.

e-sport Kyle Giersdorf Fortnite

Az e-sportos világbajnok többet keresett, mint Djokovics Wimbledonban!

2019-08-07 14:04:38

A Fortnite nevű játék nemrég befejeződő világbajnoksága mérföldkőnek számít az e-sportok történetében, ugyanis a 16 éves amerikai győztes, Kyle Giersdorf hárommillió dollárt kapott a sikere után. Többet, mint Novak Djokovics a wimbledoni Grand Slam-győzelméért (2.9 millió dollár) vagy a golfozó Tiger Woods egy Masters-sikerért (2 millió dollár). A kétségtelenül megrendítő összeg (ráadásul 30 millió dollár volt a verseny összdíjazása) mögött azonban valós teljesítmény és valós piac áll. Az e-sport izgalmas világáról a londoni SportsPro Live konferencián több részletet megtudhattunk – exkluzív írásunkban ezt a nehezen feltérképezhető, de kétségkívül izgalmas, gyorsan fejlődő virtuális világot járjuk körbe.

e-sport Twitch Tottneham SportsPro Live Ninja Kyle Giersdorf

Ibra Fortnite-ozott, egy mondattal elintézte a játékot – VIDEÓ

2018-05-23 11:00:15

A Fortnite napjaink egyik legnépszerűbb játéka, amely már „megfertőzte” a profi futballistákat is. Most Zlatan Ibrahimovic is beszállt egy meccsre, és persze eközben is hozta a formáját.

videó vicces Zlatan Ibrahimovic Twitch Fortnite

Videó: tiszteletlenség? Ezért ünnepelte így a gólját Griezmann!

2018-05-17 08:48:04

Mint beszámoltunk róla, az Atlético Madrid a Marseille-t legyőzve elhódította az Európa-liga serlegét. A meccs hőse Antoine Griezmann volt, akiről az ellenfél szurkolói azt állítják, tiszteletlen volt. Pedig csak egy játék van a háttérben…

tánc játék gólöröm Fortnite Európa-liga El