Találatok a Csisztu Sport Cast címkére

Találatok száma: 26

Videó: Héder Barnáék fiuk olimpiai álmait segítik valóra váltani

2022-05-03 12:15:05

Héder Barna újságíró és műsorvezető és felesége, Ildikó a Csisztu Sport Castben közösen adott interjút Csisztu Zsuzsának. Az adásból kiderült, legnagyobb gyermekük, Benedek vitorlázó olimpiai álmait segítik valóra váltani.

Héder Barna Csisztu Sport Cast

Videó: „Szeretnénk közös gyereket, egy focistát” – Lipcsei Betta és Juhász Roland

2022-04-17 12:06:25

A 95-szörös magyar válogatott korábbi labdarúgó, Juhász Roland és kedvese, az MTVA műsorvezetője, Lipcsei Betta a Csisztu Sport Castben közösen adott interjút Csisztu Zsuzsának. A sztárpár a közös életükről, aktuális munkáikról és jövőbeli terveikről is beszélt.

Lipcsei Betta Juhász Roland Csisztu Sport Cast

Videó: a világraszóló produkciót nyújtó Valter Attila és édesapja a 2021-es évről

2021-12-26 13:42:30

Az 2021-es esztendő egyik, ha nem a legnagyobb hazai sportmeglepetését országúti kerékpárosunk, Valter Attila szolgáltatta, aki a Giro d'Italián a rózsaszín trikót is viselte. A világraszóló teljesítményt nyújtó fiatal sportoló és édesapja, Valter Tibor voltak Csisztu Zsuzsa műsorvezető vendégei a Csisztu Sport Cast legújabb, karácsonyi adásában.

karácsony Valter Attila Giro d’Italia Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Videó: egy ezüstérmes olimpikon is lehet hihetetlenül boldog

2021-11-28 22:13:28

A Csisztu Sport Cast legújabb részében ezüstérmes olimpikonjaink meséltek boldogan tokiói élményeikről.

Csisztu Sport Cast

Videó: kiderül, mit várt az Eb-mérkőzésektől Király, Mészöly és Lisztes

2021-07-04 11:09:22

Futballünnep részesei lehettünk az elmúlt hetekben és valljuk meg, alig fél éve még remélni sem mertük, hogy a pandémia okozta bezártságunk egyszer újra múlt idő lesz és százezrekkel együtt ünnepelhetjük felszabadultan a sport legszebb pillanatait. A Csisztu Sport Cast szezonzáró adásában exkluzív interjúk mellett a szurkolói zóna kulisszatitkaiba is bepillanthatunk.

videó szurkolói zóna Foci Eb 2020 Csisztu Sport Cast

Videó: a sport ki tud nyitni olyan ajtókat, amilyeneket más nem képes

2021-06-27 12:42:21

Ma elképzelhetetlen az élsport technológiai innovációk nélkül, gondoljunk csak az épp most zajló labdarúgó Európa-bajnokságon mára már teljesen elfogadott videobíró-rendszerre. A Csisztu Sport Cast legújabb adásában Menczer Tamás, a KKM tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, korábbi sportriporter, Vincze Ottó, a Sporttech Hungary program vezetője és Gyurta Dániel olimpiai bajnok, sportdiplomata voltak a vendégek. Az adás még a foci Eb rajtja előtt készült, de a résztvevők már akkor is érezték, hogy ez a kontinenstorna országimázs vonatkozásában is sokat hozhat a konyhára hazánknak és persze a magyar focinak is.

videó Vincze Ottó Menczer Tamás Gyurta Dániel Csisztu Sport Cast

Videó: így működik majd a Puskás Aréna az Eb idején

2021-06-06 12:58:17

Már csak napok vannak hátra a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság rajtjáig, a budapesti mérkőzések helyszíne hazánk legnagyobb épített létesítménye, a Puskás Aréna lesz. Dibusz Dénessel és – az akkor még válogatott, de egy bokasérülésére rásérülő, s a válogatott keretéből azóta kikerülő – Hangya Szilveszterrel bejárjuk azt az útvonalat, ahogy majd a magyar válogatott június 15-én, a portugálok elleni első mérkőzésén az Aréna gyomrában leszáll a buszról, végigmegy az öltözőig, majd ott felkészül és végül a játékoskijárón át gyepre lép a történelmi összecsapáson 18 órakor.

Puskás Aréna Hangya Szilveszter Európa-bajnokság Eb 2020 Dibusz Dénes Csisztu Sport Cast

Videó: ott lesz-e Szoboszlai az Eb-n? Mit vár Rossi a hazai közönségtől?

2021-05-23 21:19:31

Ott lehet-e Szoboszlai Dominik az Eb-keretben? Mit vár a szövetségi kapitány csapatától hazai közönség előtt? – többek között ezekről is beszélt Marco Rossi a Csisztu Sport Cast május 30-i adásában, amelyben az ifjú támadó is megszólal.

Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast CSC

Videó: celebek vagy korábbi élsportolók? Tápai és Kucsera a CSC-ben

2021-05-23 21:19:31

Kucsera-Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermekük érkezését várják, és mint minden pár, a várandósággal járó nehézségeket szeretettel teli évődéssel vészelik át – többek között erről is meséltek a Csisztu Sport Cast május 23-i adásában.

Tápai Szabina Kucsera-Tápai Szabina Kucsera Gábor Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast CSC

Videó: Rasovszky Kristóf már előretekint, éremért utazik Tokióba

2021-05-16 13:41:28

Rasovszky Kristóf nem a hazai rendezésű Lupa-tavi Európa-bajnokságot tekintette az év legfontosabb versenyének, ennek ellenére egy negyedik és egy ötödik hely után, fantasztikus benyúlással segítette bronzéremhez a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összetételű váltót a 10 kilométeres csapatversenyben. A nyílt vízi úszó volt a Csisztu Sport Cast legújabb vendége, s elárulta, hogy éremért utazik Tokióba, az olimpiára.

vizes Eb nyílt vízi úszás Tokió 2020 Rasovszky Kristóf Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Videó: fókuszban a Liu testvérek, akik arcot adtak a short tracknek itthon

2021-05-02 11:48:06

A Csisztu Sport Cast legújabb testvérsztorijának főhősei a Liu fivérek, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang, akik olimpiai, többszörös világ- és Európa-bajnokokként, nem csak az állandó sportági rekordokat szállítják, valójában felhelyezték a térképre itthon a rövid pályás gyorskorcsolyát, sőt igazi arcot adtak a short tracknek.

videó rövid pályás gyorskorcsolya Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Csisztu Sport Cast

Videó: „A közösségi média tokkal-vonóval átalakította a sportújságírást”

2021-04-25 10:21:05

Hihetetlenül változó időket élünk és naponta érnek minket új, a szakmánkat érintő impulzusok. Itt van mindjárt például a Szuperliga. Egy kísérlet a sport tőkemaximalizálására, amely úgy tűnik, egyelőre csak terv marad. Az azonban már valóság, hogy hosszú évek óta a legnagyobb és leggazdagabb klubok óriási energiákat fektetnek abba, hogy saját sajtóosztályuk, tévéjük, csatornájuk és médiacenterük legyen, s ezzel együtt arra is törekszenek, hogy csak az a hír jusson el a nagyérdeműhöz, ami ezekben a „házi műhelyekben" készül. „A közösségi média tokkal-vonóval átalakította a sportújságírást és ehhez alkalmazkodni kell" – mondta Kálnoki Kis Attila, a 24.hu főmunkatársa a Csisztu Sportcast sportújságírókkal készült epizódjának második részében Szöllősi György, a Nemzeti Sport és a FourFourTwo főszerkesztője és Szujó Zoltán, az ITM autó- és motorsportstratégiai tanácsadója társaságában.

Szöllősi György Szujó Zoltán MSÚSZ Kálnoki Kis Attila Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Videó: ellenség, barát vagy szurkoló-e a sportújságíró?

2021-04-18 12:25:04

Napi szinten tapasztaljuk, hogy a sportvilágot érintő megnyilatkozások jelentősen borzolják a kedélyeket és a sportsajtóban tevékenykedő kollégák személyét és munkáját is olykor táborokra szakadó, megosztott figyelem övezi ezekben a témákban. Néha nagyító alatt vizsgálják a nézők vagy az olvasók, hogy mit és hogyan mond vagy ír a kolléga, elfogult-e vagy pártatlan, jól értesült vagy bennfenteskedő, de legfőképp hiteles-e. Mindezekről beszélgetett a Csisztu Sport Castban Szöllősi György, a Nemzeti Sport és a FourFourTwo főszerkesztője, Kálnoki Kis Attila, a 24.hu főmunkatársa és Szujó Zoltán, az ITM autó- és motorsportstratégiai tanácsadója.

videó sportújságírás Csisztu Sport Cast

Videó: testvérsztori feszültségekkel – a Vadnai-fivérek rivalizálása

2021-04-11 13:24:13

Vadnai Benjamin és Vadnai Jonatán a vitorlássport két igazi nagy ígérete, akik a korosztályos világversenyeken már taroltak. Az idősebbik testvér, Vadnai Benjámin, már Rióban is indult, s a tavaly megszerzett tokiói kvóta hihetetlenül kecsegtető lett mindkettőjüknek, viszont csak az egyikőjüké lehet ez végül. Ők ketten tehát, egymással versenyezve, a másik orra elöl halásszák majd el az indulás jogát. Április 24-én el is dől, kinek a neve lesz ott a tokiói rajtlistán a két testvér közül.

videó Vadnai Jonatán Vadnai Benjamin Csisztu Sport Cast

Videó: válaszokért mentek az óceán és a sivatag közepére

2021-04-04 09:36:25

Fa Nándor már a tévéjét is kidobta, szinte szakított a médiával, nem érdeklik már – sőt, sosem érdekelték – a megjelenésszámok. Azonban ezúttal kivételt tett, és elfogadta a Csisztu Sport Cast meghívását, hogy egy hozzá hasonlóan csodálatra méltó teljesítményekre képes ultrasportolóval, a többszörös Spartathlon-győztes, sivatagokat és halálvölgyeket futva átszelő édesanyával, a civilben fogorvosként praktizáló Lubics Szilviával beszélgethessen.

videó Lubics Szilvia Fa Nándor Csisztu Sport Cast

Videó: „I like pörkölt” – Marco Rossival a két vb-selejtező között

2021-03-28 09:13:40

Világbajnoki selejtezők között, vagyis a Lengyelország elleni 3–3-as döntetlen után, de még a San Marinó-i mérkőzés előtt tett egy hatalmas kitérőt Marco Rossival, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával a Budai Várban a Csisztu Sport Cast stábja. A beszélgetés során számos téma szóba került.

videó vb-selejtező magyar válogatott Marco Rossi Csisztu Sport Cast

Videó: Marco Rossi nem beszél mellé – interjú a kapitánnyal

2021-03-21 11:04:40

Tavaly idehaza az Év edzőjének választották, napokon belül pedig a 2022-es világbajnokság selejtezőivel kezdi meg az idényt a Csisztu Sport Cast legújabb vendége, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, az olasz Marco Rossi.

magyar válogatott magyar válogatott Marco Rossi Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Birkózás: a Lőrincz fivérek – ki a király és ki a főnök?

2021-03-14 10:19:04

Az egyikről azt mondják, hogy egy szakmai zseni, a másikról, hogy ő sem kevésbé. Szorgalmuk mértékegység, ugratásaiknak se vége, se hossza. A világ- és Európa-bajnok Lőrincz Tamás és a vb-ezüstérmes, Európa-bajnok Viktor, aki fiatalabb, de nagyobb és nehezebb, már összehozták nagy álmukat és ugyanazon a világversenyen állhattak dobogóra világ- és Európa-bajnoki döntőik után.

birkózás Lőrincz Viktor Lőrincz Tamás Csisztu Sport Cast

Tereprali: Szalay VHS-kazetta alapján készült az első Dakarjára

2021-02-13 16:49:29

Milyen a Dakar-életérzés tizenötödszörre és milyen elsőre? Mi történik, ha a szerelőcsapat a rajt előtt karanténba kerül és hány millió euró értékű alkatrészeket szállítanak a kísérőkamionok? Szalay Balázs és Fazekas Károly beszél minderről a Csisztu Sport Cast legújabb epizódjában.

tereprali Szalay Balázs Fazekas Károly Csisztu Sport Cast

Úszás: Az úszás hiányzik, a hideg víz nem – Gyurta Dániel

2021-02-06 15:13:01

Bár 2018-ban visszavonult a versenyzéstől, a mai napig előfordul, hogy hajnali ötkor felébred és elindulna az edzésre Gyurta Dániel, aki a Csisztu Sport Cast február 7-i adásában azt is elárulja, hogy jelen tudása szerint megrendezik-e idén a tokiói ötkarikás játékokat.

úszás Gyurta Dániel Csisztu Sport Cast