Találatok a Bury címkére

Találatok száma: 9

Anglia: klubot alapítottak a 125 év után kizárt Bury szurkolói

2019-12-18 15:38:43

Saját klubot alapítottak az 1885-ben alapított Bury futballszurkolói, miután csapatukat augusztusban, 125 év után kizárták az angol ligából (EFL).

angol foci EFL Bury Phoenix Bury

Az előadás pompás, de mi van a színfalak mögött?

2019-09-05 18:01:28

Az elmúlt hetekben a megszűnés szélére sodródott Anglia legősibb futballklubjai közül kettő, a Bolton Wanderers és a Bury is. Miközben a Premier League továbbra is a világ legjobb és legértékesebb bajnoksága, az alacsonyabb osztályokban szereplő, kisebb-nagyobb közösségeket megmozgató egyesületek sorra csődölnek be. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az imént említett PL élére már hónapok óta nem találnak ügyvezető igazgatót, akkor azt mondhatjuk, valami nem stimmel a háttérben.

angol foci Premier League Manchester City League Two League One EFL

Videó: visszaadta a labdát, véletlenül óriási gólt rúgott

2015-08-09 16:47:23

Sportszerű volt, de a kelleténél nagyobb erővel adta vissza a labdát Harry Forrester, a Doncaster Rovers labdarúgója a Bury elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésen az angol harmadosztályban. A lövésből gól lett, ráadásul ez a 93. percben történt. Kisebb kupaktanács után a hazaiak visszaadták a gólt, azaz hagyták, hogy az ellenfél betaláljon, így 1–1 lett a meccs vége.

videó Doncaster Rovers Bury

Gólzáporos győzelem a Bury ellen

2013-08-28 14:08:31

Szórakoztató, egyben gólzáporos meccset hozott a Norwich City-Bury FC ligakupa mérkőzése. A kanáriak (ha nem is teljesen) B csapattal álltak ki...

Bury gólok holland-argentin

Anglia: leigazolták, majd másnap hazaküldték a belga csatárt

2013-02-14 10:55:05

Tiszavirág-életű volt Jeanvion Yulu-Matondo angliai karrerje: a korábi belga korosztályos válogatott támadót február 11-én szerződtette a harmadik ligás (League One) Bury, majd a kieső helyen álló csapat másnap megvált a játékostól.

nemzetközi átigazolás angol átigazolás Jeanvion Yulu-Matondo Bury

Elmaradt a meccs, kifizette az edző a szurkolók tankolását - videó

2012-12-14 17:00:03

Elmaradt egy alsóbb osztályú angol kupameccs, a fölöslegesen utazó drukkereknek azonban így is jutott élmény: a Preston menedzsere úriember volt.

jófejség Preston Graham Westley Bury

Gyerekek támadták meg a pályán az angol kapust

2011-04-26 09:10:07

Az angol negyedosztályú bajnokság rangadóján a Chesterfield tizenéves drukkerei berohantak a pályára, és megütötték a vendég Bury kapusát. Egy fiatalt már letartóztatott a rendőrség.

játékosverés foci botrány angol foci League Two Chesterfield

A megunhatatlan öngól - videóval!

2011-04-03 12:16:42

Öt éve történt, de mintha csak ma lett volna – ezt bizonyítja, hogy végre elkészült a méltó emlékmű Chris Brass fenomenális öngóljáról. A jelenetet ismétlő gif azt a mozdulatsort mutatja meg, amikor az angol negyedosztályú (League Two) Bury frissen igazolt futballistája, Chris Brass a Darlington elleni meccsen megpróbálja a feje fölött kiemelni a labdát saját tizenhatosáról. Ehelyett azonban úgy orrba rúgta magát, hogy a labda a kapuba pattant, neki pedig eltört az orra. Érdekesség, hogy idény végén a Bury szerződést hosszabbított vele, ma pedig a klub menedzserének asszisztense.

gif foci humor Chris Brass Bury